6fa4de1e-cb8b-47a0-a54b-53d232dd0b71

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Greendish

Greendish is een adviesbureau dat de transitie naar een gezonder en duurzamer voedselaanbod versnelt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw bijdrage, kunnen we zorgen dat we helder hebben wie onze klant is en daar onze marketing en salesactiviteiten op aan kunnen passen zodat we van een push naar een pull strategie kunnen gaan.

Evelien van de Glind

Evelien van de Glind

Greendish

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Greendish helpt overheden, zorginstellingen, cateraars en restaurants bij de transitie naar een gezond en duurzaam voedselaanbod. Vooral vanuit beleid en duurzaamheidsdoelstellingen, willen organisaties aan de slag met dit thema. Zodra ze vervolgens met Greendish aan de slag gaan om de doelstellingen om te zetten naar concrete acties, gaan koks en medewerkers aan de slag met het verduurzamen en gezonder maken van het voedselaanbod. We hebben 12 jaar ervaring met deze doelgroepen, maar we weten te weinig van hun specifieke profielen en behoeftes zodat communicatie en productontwikkeling hier nog niet op afgestemd zijn. We willen graag deze doelgroepen met personas in kaart brengen.

Hier zijn we naar op zoek

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, persona's, positionering en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

 • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
 • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
 • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • We hebben te maken met verschillende soorten doelgroepen in diverse branches: de doelgroep die we voor onze sales(communicatie) voor ogen moeten hebben (beslissers die gaan over voedsel- en duurzaamheidsbeleid) en de impactmakers in de keuken (die daadwerkelijk overgaan tot actie).
 • We hebben afgelopen maand 1 persona in kaart gebracht voor de overheid, maar nog niet gevalideerd.
 • We willen in Q1 onze doelgroep(en) heel helder in kaart brengen, zodat onze marketing en salesactiviteiten hier naadloos op aan kunnen sluiten en we van een push naar pull strategie kunnen gaan.
 • Vanuit marketing is de doelstelling om dit jaar onze merkbekendheid te verhogen.
 • Onze missie is het versnellen van de voedseltransitie. Onze visie is eten binnen de grenzen van 1 planeet.

Greendish
Greendish

De missie van Greendish.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De manier waarop we met voedsel omgaan overschrijdt de grenzen van onze planeet. Wist je dat voedsel verantwoordelijk is voor maar liefst 30% van de mondiale CO2-uitstoot? Wij willen dat tegengaan! Help je mee?

Lees meer

Professionals over Greendish

Martijn 👐 UX design

💛
rating-stars

"Een enthousiast team met een flinke ambitie voor komende jaren. Tijdens een inspirerende werksessie zijn we van een aanscherping van de visie voor digitaal, pragmatisch tot een eerste versie van de website gekomen. Met een lange lijst van ideeën om daarna te blijven ontwikkelen."

Martijn