b9e4df37-d3a5-4c95-a7fe-6cbfc4ad975d

Kennissessie LinkedIn

Organisatie in het kort

Greendish

De gezondheid, duurzaamheid en voeding van mens, dier en planeet bevorderen door sociale ondernemingen op te zetten als Greendish & Essentio

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw kennis over LinkedIn draag je bij aan een grotere zichtbaarheid van Greendish, en ondersteun je zo onze missie om de voedseltransitie te versnellen.

Evelien van de Glind

Evelien van de Glind

Greendish

Projectomschrijving

Dit weten we al

We zijn op zoek naar een expert die ons team kan inspireren met 1 of 2 interactieve sessies over de kneepjes van LinkedIn: van het begrijpen van het algoritme tot het bereiken van ons doelpubliek in voedselduurzaamheid. Heb jij de kennis om ons te leren effectief content te posten? We willen graag weten hoe te beginnen, wat een goede post maakt, en hoe we als team onze online impact kunnen vergroten. Help ons onze online stem te versterken en maak een verschil in de voedseltransitie met LinkedIn! )

Hier gaat de sessie over

  • Leren van best practices, succesverhalen en concrete voorbeelden, specifiek uit de goede doelen sector.
  • Ontdekken van persoonlijke tips, hacks en tricks.
  • Worden van een topambassadeur voor Greendish op LinkedIn: begrijp het algoritme, ken de do's en don'ts, en bekijk sterke voorbeelden.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media specialist die zijn of haar kennis van social media kan overbrengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Wat extra van waarde zou zijn.

Greendish
Greendish

De missie van Greendish.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De Founding Good Foundation richt zich op het oprichten van sociale en duurzame ondernemingen die de gezondheid van mens, dier en planeet bevorderen en waarvoor (nog) geen goed business model is.

Met Greendish versnellen we de voedseltransitie door ziekenhuizen, scholen, restaurants en kantoren te ondersteunen bij het gezonder en duurzamer maken van hun voedselaanbod. Help je mee?

Lees meer

Professionals over Greendish

Martijn 👐 UX design

💛
rating-stars

"Een enthousiast team met een flinke ambitie voor komende jaren. Tijdens een inspirerende werksessie zijn we van een aanscherping van de visie voor digitaal, pragmatisch tot een eerste versie van de website gekomen. Met een lange lijst van ideeën om daarna te blijven ontwikkelen."

Martijn