Team

Animatie over duurzame boekjes

Organisatie in het kort

Greenside

We besparen per boekje 37,5 liter water en 6,25 KWh, daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betekenisvol werk.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 8 weken

apostrophe-beginning

Dit project gaat zeker helpen ons verhaal beter en compacter te laten zien wat gaat leiden tot nieuwe partners en klanten en daarmee meer impact.

Léon Polman

Léon Polman

Greenside

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Dit project helpt ons onze missie én ons proces meteen zichtbaar te maken via al onze kanalen. Ons proces van A-Z is wat ons bijzonder maakt, nu is alleen ons eindproduct zichtbaar: namelijk het notitieboek, hier willen we verandering in brengen. 

Als kleine sociale onderneming heeft dit project voor ons extra waarde en impact, omdat we dit zonder hulp van een professional nooit kunnen realiseren.

Goed om te weten. 

Ons proces ziet er als volgt uit (dit moet dan ook in de animatie terugkomen): 

Greenside
Greenside

De missie van Greenside.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
📍Houten

Green Side is duurzaam, lokaal en sociaal:

Wij maken duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier, door dit papier een tweede leven te geven benutten we het volledige potentieel van het papier en besparen we 37,5 liter water en 6,25 KWh per boekje.

Het papier wordt op de fiets lokaal opgehaald bij basisscholen, je kunt dus oude opdrachten en kleurplaten terugvinden in de Green Side boekjes.

Ten slotte is Green Side sociaal, het papier wordt papier lokaal ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke papierheld schrijft zijn/haar naam in het boekje wat ze zelf hebben ingebonden.

De droom is om landelijk lokale Green Side ecosystemen te creëren, waar lokaal papier wordt ingezameld, lokaal wordt ingebonden en zo lokaal mogelijk wordt verkocht.

Samen kunnen we de wereld veranderen door er anders naar te kijken: Always look at the Green Side of life!

Lees meer

Professionals over Greenside

Myrthe 👐 Fotoshoot op locatie

💛
rating-stars

"Léon van Greenside is erg vriendelijk, communiceert duidelijk en was ook tevreden met mijn werk. Ik hielp hem graag. Het is mooie sociale onderneming."

Myrthe

Erwin 👐 Huisstijl + Communicatie middelen

💛
rating-stars

"Restyling logo en huisstijl voor Green Side, een mooi resultaat en fijne samenwerking. "

Erwin

Peter 👐 Strategie Coach voor duurzame start-up

💛
rating-stars

"Samen sparren met Léon van Green Side over de ontwikkeling van zijn bedrijf vond ik erg prettig om te doen. Léon heeft aansprekende ideeën als ondernemer en het hart op de juiste plaats. Wat hij met Green Side doet, is ondernemen met aandacht voor duurzaamheid door onnodige verspilling van papier te voorkomen en met aandacht voor inclusiviteit door de productie door medewerkers van lokale sociale werkplaatsen uit te laten voeren. "

Peter