Team

Animatie over duurzame boekjes

Wie kan je helpen?

Léon Polman
Léon PolmanOprichter
Greenside
De Molen 20-A04
3994DB Houten
green-side.nl
Greenside

Waar dragen ze aan bij?

We besparen per boekje 37,5 liter water en 6,25 KWh, daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betekenisvol werk.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een animator die goed is in het visueel vormgeven van een verhaal en dit te vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen het verhaal (creatief) aan te scherpen.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 20 tot 40 uur, binnen 8 weken

Dit project gaat zeker helpen ons verhaal beter en compacter te laten zien wat gaat leiden tot nieuwe partners en klanten en daarmee meer impact.
Geschreven door Léon Polman van Greenside

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Dit project helpt ons onze missie én ons proces meteen zichtbaar te maken via al onze kanalen. Ons proces van A-Z is wat ons bijzonder maakt, nu is alleen ons eindproduct zichtbaar: namelijk het notitieboek, hier willen we verandering in brengen. 

Als kleine sociale onderneming heeft dit project voor ons extra waarde en impact, omdat we dit zonder hulp van een professional nooit kunnen realiseren.

Goed om te weten. 

Ons proces ziet er als volgt uit (dit moet dan ook in de animatie terugkomen): 

Léon Polman
Léon PolmanOprichter

Meer weten?

Greenside
Greenside
De Molen 20-A04
3994DB Houten
green-side.nl
Léon Polman
Léon PolmanOprichter

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Green Side is duurzaam, lokaal en sociaal:

Wij maken duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier, door dit papier een tweede leven te geven benutten we het volledige potentieel van het papier en besparen we 37,5 liter water en 6,25 KWh per boekje.

Het papier wordt op de fiets lokaal opgehaald bij basisscholen, je kunt dus oude opdrachten en kleurplaten terugvinden in de Green Side boekjes.

Ten slotte is Green Side sociaal, het papier wordt papier lokaal ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke papierheld schrijft zijn/haar naam in het boekje wat ze zelf hebben ingebonden.

De droom is om landelijk lokale Green Side ecosystemen te creëren, waar lokaal papier wordt ingezameld, lokaal wordt ingebonden en zo lokaal mogelijk wordt verkocht.

Samen kunnen we de wereld veranderen door er anders naar te kijken: Always look at the Green Side of life!

Waar ze trots op zijn

  • We hebben een hele gave CO2 neutraal geproduceerde stempel met onze contactgegevens: hierdoor hoeven we geen visitekaartjes te laten maken.
  • We hebben 4 locaties waar boekjes worden ingebonden: in Houten (2x), Laren en Lent.
  • We hebben door de productie van de boekjes al meer dan 15.000 liter water bespaard!
  • Rick is aan de rechterkant van zijn lichaam gedeeltelijk verlamd, maar kan na een maand oefenen volledig zelfstandig een boekje maken!

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Greenside
Deel op Linkedin