Gouden Dagen 4

Call: Webdeveloper

Organisatie in het kort

Gouden dagen

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan, door mooie contactmomenten te creëren.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Kunst en cultuur

Project details

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

De vraag

We hebben een adviesrapport waar verbeteringen aan de website in staan beschreven. We vragen ons af of bij deze verbeterpunten veel development werk komt kijken. Kun jij met ons het adviesrapport doornemen en advies geven over de technische verbeteringen?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites
🔧 Web Development

Extra achtergrondinformatie

Het streven is om onze service beter zichtbaar te laten maken voor deze groepen en de website hierop aan te laten sluiten. Inmiddels hebben we een uitgebreid adviesrapport ontvangen over welke punten we kunnen verbeteren. Met deze informatie zijn we toe aan een volgende stap, maar kunnen hulp gebruiken bij de concrete aanpak hiervan. Wat is nodig, hoe staan we ervoor en hoe kunnen we er redelijk snel voor zorgen dat de website voldoet aan alle punten in het rapport. Kortom, wat is voor Gouden Dagen de beste/ snelste manier om het gewenste resultaat te bereiken voor de website?

Gouden dagen
Gouden dagen

De missie van Gouden dagen .

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Bilthoven

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan, door mooie contactmomenten te creëren. Dit doen we door niet de focus niet te leggen op de beperkingen maar op de mogelijkheden. Omdat ouderen te maken hebben met verliezen die onomkeerbaar zijn, realiseren we in goede samenwerking met onze partners, Gouden Clubs en vrijwilligers, op structurele basis diverse activiteiten en projecten. Zodat zij zich verbonden blijven voelen met anderen en daardoor de kwaliteit van hun leven verbetert.

Lees meer

Professionals over Gouden dagen

Tom 👐 Review User Experience website

e0dc1a17-c8fe-4532-a854-f25f9a09e36c
💛
rating-stars

"De samenwerking met Gouden Dagen was erg prettig! Mensen met een passie voor de stichting en staan open voor ideeën en veranderingen. "

Tom