c46863d2-c32a-41bb-8717-4f69085409fb

Tone of Voice Guide

Organisatie in het kort

Goud van Noord

Goud van Noord werkt aan een Rotterdam waarin mensen die ‘kansarm’ genoemd worden de mogelijkheid krijgen hun talenten in te zetten voor de samenleving en om zich te ontplooien. Wij hebben oog voor ieders talent en iedereen doet mee.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Wij zeggen 'jij bent goud' en zijn op zoek naar taal die dat onderstreept. Waarom? Omdat we hier in Rotterdam werken met fantastische mensen vol verhalen, dromen en mogelijkheden.

Gerlinda Robbertsen

Gerlinda Robbertsen

Goud van Noord

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij Goud van Noord werken we samen vanuit de overtuiging dat ieders bijdrage van waarde is. We zijn op zoek naar heldere en eigentijdse taal om te verwoorden waar we voor staan en wat we doen. Woorden die de lading dekken en die de mensen van Goud recht doet. We willen zo communiceren dat iedereen mee kan lezen zonder zich ongemakkelijk te voelen. Denk je met ons mee hoe we onze woorden een goud laagje kunnen geven?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van huidige Tone of Voice.
  • Een document met communicatie richtlijnen voor ons merk (bijvoorbeeld de schrijfwijze, de toon, voor wie (doelgroepen), terminologie (wat zeggen we wel & en wat niet), etc.)
  • Startplan met duidelijke praktijk voorbeelden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatie expert die een duidelijke Tone of Voice Guide kan opstellen. Benodigd: ervaring met merkdenken, communicatie en/of strategie.

✍️ Copywriting
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • Je huidige missie, visie en waarden.
  • Een idee van de persoonlijkheid die je graag wilt overbrengen.
  • Doelgroepomschrijving.

Goud van Noord
Goud van Noord

De missie van Goud van Noord.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

We hebben een groep Rotterdammers leren kennen die vaak kansarm genoemd wordt. Zij willen meedoen, maar het kan knap lastig zijn om er tussen te komen. Wij denken dat dit ons allemaal iets te zeggen heeft. Daarom zoeken wij iedere dag naar mogelijkheden om hun talenten in te zetten voor de samenleving en zich te ontplooien. Wij geloven in de kracht van netwerk, de kracht van samen en de kracht van onze boodschap: jij bent goud!

Lees meer

Professionals over Goud van Noord

Niek 👐 Strategisch advies over Marketing

💛
rating-stars

"Fijne en toffe organisatie, open minded en eager om mee samen te werken."

Niek