Jan Canty Ps8ffpzgjxm Unsplash

Online KPI's bepalen en meetbaar maken

Organisatie in het kort

Goede Doelen Advies

Goede Doelen Advies biedt een vindplaats voor goede doelen die op zoek zijn naar advies, informatie of opleidingen, waarmee zij als organisatie kunnen groeien en verbeteren. Zo kunnen zij hun impact op de wereld vergroten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Meer inzicht in gebruik en effectiviteit geeft ons de mogelijkheid om aanpassingen en verbeteringen door te voeren, waardoor we nog meer goede doelen kunnen helpen!

Deny de Jong

Deny de Jong

Goede Doelen Advies

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze website/portal bestaat nu bijna twee jaar. We willen meer weten over het gebruik voor nu en voor in de toekomst. Door betere instellingen van data-analyse en mogelijk toevoegen van tools die ons helpen bij het vaststellen wat er gebeurt bij en na de matching van vraag en aanbod, kunnen we de effectiviteit versterken. Maar hoe, dat is voor ons een vraag en voor jou een weet. Help je ons ermee?

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het bepalen van onze belangrijkste inzichten.
  • KPI’s (Key Performance Indicators) een stap verder brengen/aanscherpen.
  • Hulp bij het instellen van Google Tag Manager en het meetbaar maken van deze doelen in Google Analytics via Tag Manager.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Online marketeer die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze meetbaar maken. Kennis benodigd van: Google Analytics en Tag Manager.

🧐 Data & Analyse
💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Google Analytics.
  • Contactpersoon die de website onderhoudt.
  • Doelgroepomschrijving.

Goede Doelen Advies
Goede Doelen Advies

De missie van Goede Doelen Advies.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Castricum

In Nederland is er veel aanbod van adviseurs, opleidingen en ander capacity building voor maatschappelijke initiatieven, maar dit aanbod was tot nu toe moeilijk vindbaar en inzichtelijk en de kennis werd minimaal gedeeld tussen vermogensfondsen, gemeentes en goede doelen. Wij vinden dat deze info voor alle maatschappelijke initiatieven zichtbaar moet zijn, zodat iedere organisatie groeit en verbetert, zodat zij hun impact kunnen vergroten. Daarom is onze website het leven in geroepen. Wij zijn de kennisplek met aanbod van adviseurs, cursussen, opleidingen en verwijsplatforms, voor maatschappelijke organisaties die willen groeien.

Lees meer