0e6b75fe-6b54-4762-b033-5084f0086ac1

Coronainitiatief: Animatie

Organisatie in het kort

Glamorousgoat

Iedereen merkt dat het zorgsysteem steeds zwaarder belast raakt en dat mensen in andere vitale beroepen als productiewerk of in de voedselindustrie hun eigen gezondheid op het spel zetten om voor anderen te zorgen. We willen saamhorigheid nog sterker maken en laten voelen dat we als samenleving sterk staan en ontzettend dankbaar zijn.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Educatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help in deze gekke tijden van crisis een steentje bij door deze 'Say Thanks' app onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen.

Hugo Melis

Hugo Melis

Glamorousgoat

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

'Say thanks' is een mobiele app waarmee mensen vanuit huis een persoonlijke boodschap kunnen delen met medewerkers in vitale beroepen. Wanneer je je aanmeldt in de app kun je een video opnemen voor iemand waar je mee gematcht wordt op basis van beroepsgroep om te bedanken. Je kiest deze beroepsgroep zelf en kunt vervolgens een persoonlijke boodschap opnemen. De app is op vrijwillige basis ontwikkeld door app-ontwikkelaar Glamorous Goat en wordt gratis beschikbaar gesteld in de app-store en play-store. We willen hiermee bereiken dat iemand die de afgelopen weken hard heeft gewerkt, uitgeput is van de crisis door middel van het openen van de app weer even vernieuwde energie krijgt en de kracht heeft om weer door te zetten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk.
  • Opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • Een animatie die op een simpele manier de functionaliteit van de app uitlegt.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

  • Jouw taak is om een boeiend verhaal om te zetten in visueel aantrekkelijke animaties die onze organisaties ondersteunen.
  • Als je ook conceptueel kunt meedenken, help je ons om onze boodschap nog beter te maken.
  • Je hebt een passie voor storytelling en wil jouw ervaring als animator inzetten.
🎞 Animatie

Dit hebben we al in huis

  • Globale content/storyline voor de animatie
  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes)
  • Doelgroepomschrijving

Waarom is dit project belangrijk?

We merken allemaal dat het zorgsysteem overbelast raakt. Artsen en verplegers zijn oververmoeid. Productiemedewerkers en mensen in de voedselindustrie zetten hun levens op het spel voor de welzijn van de maatschappij. Met deze app willen we de saamhorigheid tonen en de dankbaarheid en waardering uiten voor deze groep mensen.

Glamorousgoat
Glamorousgoat

De missie van Glamorousgoat.

💡Innovatie
📍Oisterwijk

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Lees meer