cdf11d24-9bcc-4654-a882-455227324163

Business case opstellen

Organisatie in het kort

Girls Forward

We werken samen met meiden tussen de 14 tot 21 jaar aan zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, netwerkuitbreiding, en talentontwikkeling met thema's als: health, identity, grenzen, performance & future. Because girls matter!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn
💛 Sport en recreatie

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise, kunnen we onze Girls Forward methodiek delen aan meer organisaties, om zo meer impact te creëren voor de meiden!

Marloes Nijland

Marloes Nijland

Girls Forward

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben een sterke methodiek ontwikkeld om de zelfredzaamheid van meiden te vergroten. Wij willen graag bekijken of we onze methodiek kunnen franchisen, waarbij andere organisaties hier gebruik van mogen maken. Zo kunnen wij nog meer impact creëren voor meiden. Kun jij met ons kijken naar de mogelijkheden en daarbij met ons een business case opstellen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Sparren over de mogelijkheden om onze methodiek te franchisen.
  • Het opstellen (en doorrekenen) van de business case (denk aan: kosten, baten, risico’s en haalbaarheid).
  • Advies over de haalbaarheid en suggesties voor de next steps van de executie-fase.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een business developer/strateeg die kan helpen met het maken van een business case voor een (nieuwe) propositie. Ervaring met zaken als: inkomstenprognose, franchising, verdienmodellen en business case haalbaarheid.

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Informatie over de propositie en verdienmodel (behoefte, doelgroep en onze dienst/product).
  • Interne organisatie informatie die we beschikbaar kunnen stellen (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).

Girls Forward
Girls Forward

De missie van Girls Forward.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Zaandam

We engage, educate and empower Girls. Because Girls Matter! Wij focussen ons op preventief meidenwerk in de leeftijdscategorie van 14 tot 21 jaar. Het doel is om de meiden te ondersteunen en te stimuleren bij hun ontwikkeling. Hier ligt de focus op het vergroten van de zelfredzaamheid en uitbreiden van het netwerk van de meiden en het ontwikkelen van talent. Dit doen we door middel van empowerment sessies, individuele coaching en events.

Lees meer