09d25f35-fb39-474f-b8cb-84bc285142df (1)

Fotoshoot in ons mooie atelier

Organisatie in het kort

GildeLab

Onze visie: een duurzame toekomst voor zowel vrouwen met een afstand tot werk als kleine mode-/lifestylemerken in Amsterdam.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Deze foto's stellen ons in staat om op een aansprekende wijze de betekenis en resultaten van onze inspanningen te tonen en versterkt zo de verbinding met onze doelgroep.

jenny Sinton

jenny Sinton

GildeLab

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Door samen te werken met een ervaren fotograaf streven we ernaar een uitgebreide inhoudsbibliotheek samen te stellen die niet alleen onze aanwezigheid op sociale media verrijkt, maar ook onze website verbetert, met een visueel verhaal over het betekenisvolle werk dat we dagelijks verrichten. Het helpt dagelijks werk te tonen, het impactvolle verhaal van onze stichting te delen en bewustzijn te vergroten. We willen een verhaal vertellen met beeld.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een fotoshoot van onze betekenisvolle dagelijkse werkzaamheden van onze organisatie, welke we kunnen gebruiken voor onze website en social media.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Datum in overleg.
  • Locatie waar we foto's kunnen nemen: in ons atelier in Amsterdam.
  • Ons doel is om een uitgebreide inhoudsbibliotheek te creëren voor onze website en social media. Daarmee een diepere connectie te creëren met ons publiek door middel van boeiende visuele verhalen, waarmee we streven naar een effectieve communicatie van de impact van onze missie

GildeLab
GildeLab

De missie van GildeLab.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Onze sociale missie is om een ​​brug te slaan naar toekomstig werk voor vrouwen, terwijl we ethische merken ondersteunen. We bieden vrouwen een veilige omgeving waar ze professionele vaardigheden, werkervaring en het vertrouwen kunnen opdoen om naar een baan te gaan. We geven ook professioneel advies aan ethische merken en helpen hen concurrerend te produceren.

Lees meer