a1f1c4ad-54ee-4565-8916-46cab2f974ac

Ontwerpen van Canva templates

Organisatie in het kort

Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurgebieden, landgoederen en kastelen in Gelderland, om ze te behouden voor de toekomst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

1-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw vaardigheden in Canva kunnen we krachtige en inspirerende content creëren die essentieel is voor het ondersteunen van onze missie om de natuur en het erfgoed in Gelderland te behouden.

Ellen Hendrix

Ellen Hendrix

Geldersch Landschap & Kasteelen

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij Geldersch Landschap & Kasteelen streven we ernaar om onze communicatie te stroomlijnen en te verbeteren met behulp van Canva. Zowel onze communicatiespecialisten als kasteelmedewerkers hebben behoefte aan efficiënt en consistent gebruik van visuele middelen voor promotie en content creatie. We zijn op zoek naar een Canva-specialist die ons kan helpen met het ontwikkelen van sjablonen voor posters, flyers en social media posts om ons team zelfstandig te laten werken binnen onze huisstijl.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ontwerp van diverse Canva templates die ons team in staat stellen om zelfstandig en effectief communicatiematerialen te creëren.
  • Een professional met ervaring in het gebruik van Canva die praktische kennis kan overbrengen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in Canva en die helder de mogelijkheden en kennis kan overbrengen. Benodigd: Ervaring met Canva.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool

Dit hebben we al in huis

  • Toegang tot ons Canva-account
  • Set-up van ons Canva-account
  • Eén basistemplate

De missie van Geldersch Landschap & Kasteelen.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Arnhem

Geldersch Landschap & Kasteelen deelt de liefde voor het unieke landschap met iedereen die verbonden is aan Gelderland. Wij laten het natuurlijke en culturele erfgoed onder de mensen leven en geven het door.

Lees meer

Professionals over Geldersch Landschap & Kasteelen

Remco 👐 Set-up en training Canva

💛
rating-stars

"Met Petra heb ik een fijne ervaring. Het is zeer spijtig dat Petra is uitgevallen. Kan zij niks aan doen, maar had ik graag eerder gehoord."

Remco