Fuusje Keuze

Vertalen teksten

Organisatie in het kort

Fuusje

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Veel kinderen zijn bang voor het infuus, daarom wilde dit omtoveren naar iets anders. Dit doen we met het vrolijkste infuus ter wereld genaamd Fuusje. Sinds de start hebben we meer dan 10.000 kinderen en ouders opgevrolijkt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

10 tot 20 uur, binnen 3 tot 5 weken. Voorkeurs locatie: vanuit huis werken. Fuusje heeft nog geen kantoor.

apostrophe-beginning

Help ons de Fuusjes te vertalen naar het Duits, zodat we tienduizenden Duitse kinderen kunnen gaan opvrolijken.

Edward  Hoogendoorn

Edward Hoogendoorn

Fuusje

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Fuusje wordt erg goed ontvangen. We willen graag ons assortiment uitbreiden waarmee we nog meer nog mensen kunnen helpen. We willen daarom Fuusje gaan lanceren in Duitsland. 

Achtergrondinformatie

Op Fuusje.nl krijg je een beter beeld van hoe Fuusje eruit ziet. Benieuwd naar Fuusje in actie? Neem dan een kijkje op onze Facebook. Dit staat vol met verhalen en foto's van kinderen/ouders. 

 

 

Fuusje
Fuusje

De missie van Fuusje.

🙂Welzijn
📍Moordrecht

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Dit doen we met Fuusje, het vrolijkste infuus ter wereld. Een infuus cover die aan de buitenkant het infuus leuker maakt en aan de binnenkant vol zit met leuke afleiding.

Fuusje is bedacht door Edward en Julian en is samen met verpleegkundigen ontworpen. Het voldoet aan alle medische eisen, is makkelijk in gebruik en is gemaakt van duurzaam papier. Fuusje is dus lief voor de wereld en leuk voor het kind.

Lees meer