Bartphoto 00546

Creatief concept + Copywriting

Organisatie in het kort

Fuusje

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Veel kinderen zijn bang voor het infuus, daarom wilde dit omtoveren naar iets anders. Dit doen we met het vrolijkste infuus ter wereld genaamd Fuusje. Sinds de start hebben we meer dan 10.000 kinderen en ouders opgevrolijkt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

16 tot 24 uur, binnen 3 tot 5 weken. Voorkeurs locatie: vanuit thuis werken. Fuusje heeft nog geen kantoor.

apostrophe-beginning

Help ons met het concept en teksten waarmee we duizenden ouderen willen opvrolijken die in het ziekenhuis liggen.

Edward  Hoogendoorn

Edward Hoogendoorn

Fuusje

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 

 

Waarom is dit project van waarde.

Fuusje wordt erg goed ontvangen. We willen graag ons assortiment uitbreiden waarmee we nog meer nog mensen kunnen helpen. We krijgen vaak te horen dat Fuusje ook goed zou kunnen werken voor ouderen. Daarom willen we daar nu een volgende stap in gaan maken. 

Achtergrondinformatie

Op Fuusje.nl krijg je een beter beeld van hoe Fuusje eruit ziet. Fuusje focust zich nu op kinderen, maar we willen graag ook kijken naar een product voor ouderen. Ipv van kleurplaten willen we werken met andere afleiding denk aan mooie quotes, kruiswoord puzzels, prikkelende vragen, etc. We zijn op zoek naar een creatieve copy writer die invulling wilt geven aan de tante van Fuusje: Tante Fuus. 

 

Het doel: Tante Fuus moet ouderen die in het ziekenhuis liggen een vrolijke afleiding bezorgen. Onze vraag: hoe?

Fuusje
Fuusje

De missie van Fuusje.

🙂Welzijn
📍Moordrecht

Wij doen ons best om het ziekenhuisbezoek net een stukkie leuker te maken. Dit doen we met Fuusje, het vrolijkste infuus ter wereld. Een infuus cover die aan de buitenkant het infuus leuker maakt en aan de binnenkant vol zit met leuke afleiding.

Fuusje is bedacht door Edward en Julian en is samen met verpleegkundigen ontworpen. Het voldoet aan alle medische eisen, is makkelijk in gebruik en is gemaakt van duurzaam papier. Fuusje is dus lief voor de wereld en leuk voor het kind.

Lees meer