20-08-1965-actionPhoto (2)

Call: Communicatie specialist

Organisatie in het kort

FSHD Stichting

Voor de spierziekte FSHD is nog geen oplossing. Wij organiseren acties en campagnes om onderzoek naar een oplossing mogelijk te maken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jouw communicatie-expertise en advies helpt ons op het juiste pad zodat wij weer verder kunnen om zoveel mogelijk mensen met spierziekte FSHD te helpen

Gerben van Walt Meijer

Gerben van Walt Meijer

FSHD Stichting

Projectomschrijving

De vraag

Wij gaan een campagne uitzetten om spierziekte FSHD onder de aandacht te brengen. Hoe kunnen wij onze landingspagina hiervoor optimaliseren en deze campagne het beste timen?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🧭 Communicatie strategie
📢 Campagnes
🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

We hebben een campagne opgezet samen met een reclamebureau, met opgeleverde video's en dergelijke. De video's zijn in een zomerse sfeer, dus we twijfelen of het nu wel het juiste moment is deze campagne uit te zetten. Daarnaast kunnen we ook wat snelle tips over onze landingspagina gebruiken, zodat we hier mee aan de slag kunnen. Een call met een communicatie-expert zou ons daarom enorm helpen!

FSHD Stichting
FSHD Stichting

De missie van FSHD Stichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Wij willen FSHD de wereld uit helpen.
FSHD (Facio Scapulo Humerale Spierdystrofie) is een erfelijke spierziekte dat je skeletspieren en gezichtspieren aantast. Er is helaas nog geen geneeswijze voor FSHD. Daarom is onderzoek naar deze ziekte zo belangrijk. FSHD is een van de meest voorkomende erfelijke spierziekten ter wereld.

Lees meer