Zhangzui Pf23y30hd68 Unsplash

Plaatsen van content op website

Organisatie in het kort

Free spirits community

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Je hebt denkers, je hebt doeners en wij werken graag samen met denkers en doeners. Soms is dat basic werk, soms is dat uitdagender werk. Beide zijn ze nodig om onze community te laten groeien!

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben de website nu in het Engels opgezet, maar willen dit ook in het Nederlands, Duits, Frans en Spaans opzetten. Eerst zal een copywriter de huidige website bekijken en redigeren op SEO tekstgebruik. De vertaling doen we zelf maar het zou fijn zijn als iemand met Wordpress/Divi ervaring ons kan helpen met het plaatsen van de vertaalde content.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het aanmaken van nieuwe pagina's (kopiëren van bestaande pagina's, zodat de lay-out hetzelfde is, waar alleen de titels en de tekst toegevoegd hoeft te worden).
  • Vertaalde teksten die geplaatst moeten worden binnen ons CMS systeem (Wordpress).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze content pagina's kan kopiëren en vullen met nieuwe vertaalde teksten. Benodigd: ervaring met Wordpress en/of Divi.

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Dit hebben we al in huis

  • Onze huidige website en CMS-systeem (Wordpress).
  • Wij leveren de vertaalde content aan en maken je wegwijs in ons CMS systeem.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer