Asantha Abeysooriya Benitta8pp8 Unsplash

User Experience Coach

Organisatie in het kort

Frank about tea

Thee direct vanuit de plantage in je brievenbus. Wij betalen de boer een leefbaar loon en investeren 2% van de omzet in farmer field schools.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Een scherpere customer journey, is meer mensen die thee bestellen is sneller naar ons doel om 50.000 theeboeren aan een leefbaar loon te helpen!

David Kellerman

David Kellerman

Frank about tea

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn aan het kijken om een overstap te maken naar een nieuw development platform. Op dit moment zitten we op Wordpress en willen overstappen naar Shopify. Daarnaast zitten we in een rebrandingproject waardoor we onze kerndoelgroep veel beter kunnen aanspreken. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken

Dit willen we met jouw hulp bereiken

  • De vertaling van onze user journey naar onze website toe.
  • Het beter kunnen aanspreken van onze kerndoelgroep, vanuit een rebrandingproject.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een UX specialist met ervaring binnen het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

👩‍💻 UX

Dit hebben we nodig

  • Iemand die in sessies mee kan kijken en kan reflecteren in de vertaling van onze user journey naar onze website toe.
  • Begeleidende ondersteuning met een rebrandingproject waar we mee bezig zijn.
  • Inhoudelijke feedback op documenten en voortgang.
  • Helpen te verbreden d.m.v. inspiratie, best practices en/of trends.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.

Zo houden we straks contact

  • Advies/vragen stellen per telefoon of mail.
  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
Frank about tea
Frank about tea

De missie van Frank about tea.

💡Innovatie
🌱 Start-up fase
📍Haarlem

Na ons avontuur op de motor in Oost-Afrika waar wij in gesprek gingen met de makers achter ons dagelijkse kopje thee, ontdekten wij dat ze schrikbarend weinig verdienden, dit moest anders! Wij besloten het radicaal anders te doen, door direct bij de makers van onze thee in te kopen. Nu, 4 jaar later, zijn we hard op weg om elke dag meer impact te creëren met elk verkocht kopje thee!

Lees meer

Professionals over Frank about tea

Roy 👐 Social Media strategie sessies

💛
rating-stars

"David is erg fijn om mee samen te werken. Hij is duidelijk, snel in reactie, en denkt goed mee. Erg fijn om een klus voor Frank About Tea te doen!"

Roy

Melissa 👐 User Experience Coach

551ed88e-7c9f-4ab2-84fb-c1ab5c56ceeb
💛
rating-stars

"Achter deze mooie en eerlijke thee producten, zitten ondernemers die weten waar ze het over hebben. Soms wil je als ondernemer het liefste alles zelf doen, maar mis je net die extra kennis om het af te maken, heb je af en toe een zetje in de juiste richting nodig of zoek je hulp bij de puntjes op de i zetten. Soms zijn een paar stappen terug noodzakelijk om verder vooruit te kunnen. Dat maakte deze samenwerking zo fijn, ik heb een aanzet kunnen doen voor de structuur van de nieuwe website en ik heb mijn kennis en advies kunnen overdragen aan David. Ik merkte dan ook dat hij hier zelf ook gelijk mee aan de slag ging, waardoor het echt een samenwerking was. Het was een fijne en inspirerende samenwerking en een mooi doel om aan bij te kunnen dragen. Ik blijf Frank About Tea zeker volgen en ik kijk er naar uit om de resultaten te zien."

Melissa

Walter 👐 B2B Customer Journey

6c47049c-4f2f-457c-a87b-adeb61112526
💛
rating-stars

"Erg leuk, jong en energiek bedrijf met dito medewerkers. Prettig in de samenwerking om bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe markten te verkennen."

Walter