Asantha Abeysooriya Benitta8pp8 Unsplash

Tijdelijk teamlid: Social Media Marketeer

Organisatie in het kort

Frank about tea

Thee direct vanuit de plantage in je brievenbus. Wij betalen de boer een leefbaar loon en investeren 2% van de omzet in farmer field schools.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

2/3 uur per week voor 3 maanden

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Meer mensen bereiken via Facebook Ads, is meer mensen die onze heerlijke thee gaan drinken. Zo voorzien we meer boeren we voorzien van een leefbaar loon. Simple as that :)

David Kellerman

David Kellerman

Frank about tea

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn een impact driven consumer brand, maar komen handen tekort. Meer handen, betekent dat we meer consumenten kunnen bereiken en daarmee mee impact kunnen realiseren voor onze boeren in Sri Lanka en Kenia. Ga jij voor ons je handen uit je mouwen steken om te helpen met het runnen en optimaliseren van onze Facebook Campagnes een aantal uur per week?

Hier zijn we naar op zoek

 • Hulp met het opzetten/schrijven van Facebook Ads.
 • Met deze Ads willen we klanten aan ons verbinden.
 • Training/advies hoe we deze campagne(s) kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.
 • Een aantal uur per week (in overleg) hulp met de executie van onze (retargeting) FB campagne

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media Marketeer die een effectieve social media campagne voor Facebook voor een bepaalde periode kan opzetten en runnen. Benodigd: ervaring met targeting via Facebook Ads Manager.

Dit hebben we al in huis

 • De doelen van deze campagne.
 • Social Media pagina’s van onze organisatie.
 • Google Analytics.
 • Google Tag Manager.
 • Budget voor advertenties.
 • Bestaande campagnes die grotendeels geoptimaliseerd moeten worden.
 • Brand landscape.
 • Customer journey/user persona etc.

Frank about tea
Frank about tea

De missie van Frank about tea.

💡Innovatie
🌱 Start-up fase
📍Haarlem

Na ons avontuur op de motor in Oost-Afrika waar wij in gesprek gingen met de makers achter ons dagelijkse kopje thee, ontdekten wij dat ze schrikbarend weinig verdienden, dit moest anders! Wij besloten het radicaal anders te doen, door direct bij de makers van onze thee in te kopen. Nu, 4 jaar later, zijn we hard op weg om elke dag meer impact te creëren met elk verkocht kopje thee!

Lees meer

Professionals over Frank about tea

Roy 👐 Social Media strategie sessies

💛
rating-stars

"David is erg fijn om mee samen te werken. Hij is duidelijk, snel in reactie, en denkt goed mee. Erg fijn om een klus voor Frank About Tea te doen!"

Roy

Melissa 👐 User Experience Coach

551ed88e-7c9f-4ab2-84fb-c1ab5c56ceeb
💛
rating-stars

"Achter deze mooie en eerlijke thee producten, zitten ondernemers die weten waar ze het over hebben. Soms wil je als ondernemer het liefste alles zelf doen, maar mis je net die extra kennis om het af te maken, heb je af en toe een zetje in de juiste richting nodig of zoek je hulp bij de puntjes op de i zetten. Soms zijn een paar stappen terug noodzakelijk om verder vooruit te kunnen. Dat maakte deze samenwerking zo fijn, ik heb een aanzet kunnen doen voor de structuur van de nieuwe website en ik heb mijn kennis en advies kunnen overdragen aan David. Ik merkte dan ook dat hij hier zelf ook gelijk mee aan de slag ging, waardoor het echt een samenwerking was. Het was een fijne en inspirerende samenwerking en een mooi doel om aan bij te kunnen dragen. Ik blijf Frank About Tea zeker volgen en ik kijk er naar uit om de resultaten te zien."

Melissa

Walter 👐 B2B Customer Journey

6c47049c-4f2f-457c-a87b-adeb61112526
💛
rating-stars

"Erg leuk, jong en energiek bedrijf met dito medewerkers. Prettig in de samenwerking om bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe markten te verkennen."

Walter