Bbh Singapore D2hs0grfcpq Unsplash

Productpagina in Wordpress maken

Organisatie in het kort

Frank about tea

Thee direct vanuit de plantage in je brievenbus. Wij betalen de boer een leefbaar loon en investeren 2% van de omzet in farmer field schools.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Een nieuwe look and feel van onze webshop, weten wij beter de mensen thuis te bereiken en daardoor meer boeren te helpen aan een leefbaar loon!

David Kellerman

David Kellerman

Frank about tea

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben een bestaande Wordpress site, maar door beter onderzoek naar onze klant, hebben wij een nieuwe productpagina nodig. Hiervoor willen wij een Custom Wordpress Thema inrichten. Met dit design hopen we beter te landen bij mensen thuis en kunnen we nog meer boeren helpen aan een leefbaar loon. Kun jij dit voor ons maken sinds we daar zelf geen expertise van hebben?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een nieuwe look and feel van onze productpagina op basis van onze nieuwe huisstijl, geïmplementeerd in een Wordpress thema zodat wij deze zelf makkelijk kunnen bijwerken.
  • Uitleg over de nieuwe productpagina zodat wij zelf deze kunnen vullen met content en vervolgens up-to-date kunnen houden.
  • Ondersteunen met het coderen van een productpagina in Wordpress.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Wordpress developer die onze designs kan vertalen naar een Wordpress thema. Benodigd: ervaring met het implementeren van een Wordpress CMS.

🔧 Web Development
📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

  • Uitgewerkte responsive designs van de belangrijkste pagina's (in PSD, PNG, sketch of vergelijkbare bestandstypes).
  • Een website, die als basis kan dienen voor de nieuwe website.
  • Beoogde doelgroep(en) die we willen bereiken met de website.
  • Globale content.
  • Brand landscape.
  • Bestaande Wordpress pagina.

Frank about tea
Frank about tea

De missie van Frank about tea.

💡Innovatie
🌱 Start-up fase
📍Haarlem

Na ons avontuur op de motor in Oost-Afrika waar wij in gesprek gingen met de makers achter ons dagelijkse kopje thee, ontdekten wij dat ze schrikbarend weinig verdienden, dit moest anders! Wij besloten het radicaal anders te doen, door direct bij de makers van onze thee in te kopen. Nu, 4 jaar later, zijn we hard op weg om elke dag meer impact te creëren met elk verkocht kopje thee!

Lees meer

Professionals over Frank about tea

Roy 👐 Social Media strategie sessies

💛
rating-stars

"David is erg fijn om mee samen te werken. Hij is duidelijk, snel in reactie, en denkt goed mee. Erg fijn om een klus voor Frank About Tea te doen!"

Roy

Melissa 👐 User Experience Coach

551ed88e-7c9f-4ab2-84fb-c1ab5c56ceeb
💛
rating-stars

"Achter deze mooie en eerlijke thee producten, zitten ondernemers die weten waar ze het over hebben. Soms wil je als ondernemer het liefste alles zelf doen, maar mis je net die extra kennis om het af te maken, heb je af en toe een zetje in de juiste richting nodig of zoek je hulp bij de puntjes op de i zetten. Soms zijn een paar stappen terug noodzakelijk om verder vooruit te kunnen. Dat maakte deze samenwerking zo fijn, ik heb een aanzet kunnen doen voor de structuur van de nieuwe website en ik heb mijn kennis en advies kunnen overdragen aan David. Ik merkte dan ook dat hij hier zelf ook gelijk mee aan de slag ging, waardoor het echt een samenwerking was. Het was een fijne en inspirerende samenwerking en een mooi doel om aan bij te kunnen dragen. Ik blijf Frank About Tea zeker volgen en ik kijk er naar uit om de resultaten te zien."

Melissa

Walter 👐 B2B Customer Journey

6c47049c-4f2f-457c-a87b-adeb61112526
💛
rating-stars

"Erg leuk, jong en energiek bedrijf met dito medewerkers. Prettig in de samenwerking om bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe markten te verkennen."

Walter