8f93c19b-fcae-45f3-b932-54c8fc294007

Google Analytics 4 set-up en training.

Organisatie in het kort

Fork Ranger

Duurzaam eten moet makkelijker en leuker worden. Fork Ranger vertaalt wetenschap naar verhalen en recepten zodat iedereen iets kan doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een betere GA4 set-up en de nieuwe inzichten die we hieruit halen, kunnen we meer mensen beter inspireren om duurzaam te eten!

Mareike Brühl

Mareike Brühl

Fork Ranger

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We laten nu kansen liggen, maar weten ook niet waar precies. Daarom vragen we graag advies over hoe we onze GA4 beter kunnen inrichten en daarbij wat we kunnen doen met deze inzichten. Als we meer inzicht hebben in de customer journey, kunnen we mensen beter helpen om hun reis met Fork Ranger te starten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Introductie in de mogelijkheden van Google Analytics 4.
  • Hulp bij het instellen van Google Analytics 4, zodat bezoekers en hun gedrag in kaart gebracht worden (voor bijvoorbeeld de website, blog en/of social media).
  • Jouw ideeën overbrengen over wat we beter kunnen doen met de inzichten uit Google Analytics, om mensen te inspireren duurzamer te eten!
  • Een basis training, zodat wij zelf met Google Analytics aan de slag kunnen en laagdrempelige rapporten kunnen uitdraaien.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: kennis van online marketing en data systemen en ervaring met Google Analytics en Tag Manager.

💼 Google Analytics

Dit hebben we al in huis

  • Er is mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (zoals Google Analytics en Tag Manager installeren).
  • Onze eigen website
  • Een Google Analytics omgeving
  • User interviews

Fork Ranger
Fork Ranger

De missie van Fork Ranger.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Ons voedselsysteem is één van de oorzaken van klimaatverandering. Hoe eten we met miljarden mensen op een manier die gezond en duurzaam is? Anders gaan eten is een enorm effectieve manier om dit te doen. Maar ons gedrag veranderen is niet makkelijk. Daarom hebben we meer inspiratie en praktische tools nodig. En die maken we bij Fork Ranger.

Lees meer

Professionals over Fork Ranger

Sander 👐 Interim vrijwilliger: Web Developer

💛
rating-stars

"De samenwerking is fijn, omdat je gerespecteerd wordt voor jouw kennis, maar ook voor je situatie. Ze zijn dankbaar voor het werk dat je doet, en tonen dat ook."

Sander