224dd6c3-ea8d-4a4e-b6ad-3088c8d7d696 (2)

GEZOCHT: Data analist

Organisatie in het kort

Fondsen.org

Goede doelen krijgen moeilijk toegang tot betaaldiensten voor hun fondsenwerving. Wij bieden daarom een gespecialistische betaaldienst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie

Project details

⏱️

12-28 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Kun jij ons helpen om inzichten uit onze data te destilleren, zodat we goede doelen kunnen helpen om zo optimaal mogelijk fondsen te werven?

Martijn Wilbrink

Martijn Wilbrink

Fondsen.org

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Met onze betaaldienst 'Better World Payments' willen we goede doelen helpen om via digitale kanalen optimaal fondsen te werven. We zijn ervan overtuigd dat de data die hierbij via onze platformen lopen ons kan helpen om dit nog beter te doen. Aangezien we hier geen ervaring mee hebben zoeken we hierbij graag de samenwerking met specialisten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het opzetten van een structuur om data vanuit ons betaalplatform naar een databron voor verdere analyse te laten vloeien
  • Hulp bij het ontwikkelen van dashboards en rapporten om data inzichtelijk te maken.
  • Het in kaart brengen van bepaalde inzichten, kansen & problematiek.
  • Sparren over mogelijke oplossingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een data- of financieel analist, die ons kan helpen bij het onderzoeken en analyseren van onze donatieflowsen het onderzoeken van de customer journey.

🧐 Data & Analyse
🔎 Markt onderzoek

Dit hebben we al in huis

  • We hebben op dit moment nog helemaal niets op dit vlak

Fondsen.org
Fondsen.org

De missie van Fondsen.org.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Noordwijk

Fondsen.org democratiseered online fondsenwering, zodat kleinere goede doelen vergelijkbare kansen krijgen als de top 25 goede doelen. Toegang tot online betaaldienstverlening is voor kleinere goede doelen steeds lastiger geworden. Het is onze missie ervoor te zorgen dat alle goede doelen online fondsen kunnnen werver en het geld op de plek kunnen krijgen waar de hulp nodig is.

Lees meer

Professionals over Fondsen.org

Professional 👐 Missie, visie en waarden

💛
rating-stars

"Het was prettig samenwerken met fondsen.org, ze weten heel goed waar ze naartoe willen groeien waardoor er snel duidelijkheid was over wat de visie, missie en de strategie. "

Professional