d54eb997-2d62-4ad8-8d9f-92e823206d09

Brainstormsessie: Tools voor Digitale fondswerving

Organisatie in het kort

Fondsen.org

Goede doelen krijgen moeilijk toegang tot betaaldiensten voor hun fondsenwerving. Wij bieden daarom een gespecialistische betaaldienst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie

Project details

⏱️

2-4 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-4 weken

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Better World Payments biedt vanuit een collectiviteitsgedachte payments en technologie om goede doelen te helpen om hun impact te maken. Met jouw inzichten kunnen wij hen optimaal helpen.

Martijn Wilbrink

Martijn Wilbrink

Fondsen.org

Projectomschrijving

Dit weten we al

Ik heb vooral kennis en ervaring met de technische kant van digitale fondsenwerving. Vanuit die expertise heb ik een specialistische betaaldienst voor goede doelen opgezet. Aangezien techniek breed inzetbaar is en ondersteunend aan het fondsenwervende proces wil ik graag meer inzicht krijgen in de behoefte op het gebied van tooling voor digitale fondsenwerving bij goede doelen.

Hier gaat de sessie over

  • Het uitwisselen van inzichten en ervaringen over het succesvol verkrijgen van fondsen, inclusief de uitdagingen en benodigde ondersteuning.
  • Een productieve brainstormsessie die voldoende ideeën oplevert voor het ontwikkelen van nieuwe tools voor fondsen.org Better World Payments, die jou in de toekomst van dienst zullen zijn.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Voor onze brainstormsessie zijn we op zoek naar experts op het gebied van fondsenwerving en het voeren van fondsenwervingscampagnes. Als je ervaring hebt in deze sector en waardevolle inzichten kunt delen, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze sessie.

💵 Fundraising
🧠 Consulting Digital Marketing

Fondsen.org
Fondsen.org

De missie van Fondsen.org.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Noordwijk

Fondsen.org democratiseered online fondsenwering, zodat kleinere goede doelen vergelijkbare kansen krijgen als de top 25 goede doelen. Toegang tot online betaaldienstverlening is voor kleinere goede doelen steeds lastiger geworden. Het is onze missie ervoor te zorgen dat alle goede doelen online fondsen kunnnen werver en het geld op de plek kunnen krijgen waar de hulp nodig is.

Lees meer

Professionals over Fondsen.org

Professional 👐 Missie, visie en waarden

💛
rating-stars

"Het was prettig samenwerken met fondsen.org, ze weten heel goed waar ze naartoe willen groeien waardoor er snel duidelijkheid was over wat de visie, missie en de strategie. "

Professional