86d9eb9c-4572-4986-b939-c14e0fa132d3

Data migratie Universal Analytics naar GA4

Organisatie in het kort

Follow a Muse

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren over cultuur: het bevordert eigen identiteit, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Wij laten kinderen op de leukste manier kennismaken met culturele educatie met onze digibord-apps.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we de subsidiënten laten zien waar- en hoeveel ons lesmateriaal voor cultuuronderwijs gebruikt wordt door scholen zodat ze onze Stichting blijven ondersteunen!

Berlinda & Klazien Follow A Muse

Berlinda & Klazien Follow A Muse

Follow a Muse

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Stichting Follow a Muse heeft een dashboard met gebruikers stats. Dit is een voorwaarde voor verkrijgen van subsidies voor de ontwikkeling van onze educatieve digibord apps. Nu Google overstapt van UA naar GA4 dreigt onze 'oude' gebruikersdata verloren te gaan, waardoor de kans op subsidie verminderd. We zoeken hulp om de UA data van de afgelopen 2,5 jaar over te zetten naar GA4.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het migreren van onze data in Universal Analytics naar Google Analytics 4.
  • Jouw tips & tricks hoe we GA4 het beste kunnen gebruiken.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer of data-specialist die ons kan helpen met het migreren van onze data in Universal Analytics naar GA4. Benodigd: ervaring met UA & GA4.

💼 Google Analytics
🧐 Data & Analyse

Dit hebben we al in huis

  • Dashboard (in Google Datastudio - nu Looker) gebaseerd op UA met info over gebruik van onze educatieve digibord apps
  • We kunnen dit dashboard ook al gebruiker met input van GA 4 data (echter het is onduidelijk hoe we de 'oude' UA data SAMEN met de 'nieuwe' GA 4 data in dit dashboard moeten)

Follow a Muse
Follow a Muse

De missie van Follow a Muse.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren van cultuur: het bevordert eigen identiteit en historisch besef, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Uitgeverij Follow a Muse wil alle kinderen in Nederland op de allermooiste en creatiefste manier laten kennismaken met kunst en cultuur. Daarom maken we digibord-apps met top culturele instellingen. Wij helpen leerkrachten aan prachtig, verantwoord gratis lesmateriaal dat flexibel inzetbaar is, zodat zij zelf cultuuronderwijs kunnen geven, ook op plekken waar geen groot cultureel aanbod is.

Lees meer

Professionals over Follow a Muse

Niki 👐 SEO Audit

💛
rating-stars

"Het was een prettige samenwerking met Follow a Muse. Ik ontving snel de benodigde input om aan de slag te gaan en tijdens de meetings stelden Berlinda en Klazien goede vragen."

Niki