120198290 3915204525162226 8912334339779277276 N

Dashboard van online inzichten

Organisatie in het kort

Follow a Muse

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren over cultuur: het bevordert eigen identiteit, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Wij laten kinderen op de leukste manier kennismaken met culturele educatie met onze digibord-apps.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Als we het gebruik van onze educatieve apps inzichtelijk kunnen maken, dan blijven fondsen ons steunen en blijven de apps GRATIS voor het onderwijs!

Berlinda Kerkhof

Berlinda Kerkhof

Follow a Muse

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We stoeien al een tijd met de vertaling van GoogleAnalytics-data naar leesbare rapportages. We willen meer inzichtelijk krijgen wat de verspreiding- en het gebruik is van onze educatieve apps. Dit willen we delen met de subsidiënten van onze apps. Dankzij hen kunnen we namelijk onze educatieve apps gratis aanbieden aan basisscholen. Help ons om inzicht te krijgen in onze data!

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp met het bepalen van de belangrijkste inzichten van onze website bezoekers.
  • Een visueel dashboard dat de belangrijkste inzichten op heldere manier laten zien.
  • Een tool die ons instaat stelt dit dashboard makkelijk te delen en te presenteren binnen onze organisatie (bijvoorbeeld Google Data Studio).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer of data specialist die kan helpen met het bepalen van de belangrijkste online doelen en deze kan vertalen naar een dashboard.

Dit hebben we al in huis

  • Een Google Analytics account.
  • Een tag manager, ingericht met doelen.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale doelen die we op ons dashboard willen.
  • We hebben een wensenlijstje met 7 inzichten die we heel graag in een dashboard willen kunnen zien.

Follow a Muse
Follow a Muse

De missie van Follow a Muse.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren van cultuur: het bevordert eigen identiteit en historisch besef, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Uitgeverij Follow a Muse wil alle kinderen in Nederland op de allermooiste en creatiefste manier laten kennismaken met kunst en cultuur. Daarom maken we digibord-apps met top culturele instellingen. Wij helpen leerkrachten aan prachtig, verantwoord gratis lesmateriaal dat flexibel inzetbaar is, zodat zij zelf cultuuronderwijs kunnen geven, ook op plekken waar geen groot cultureel aanbod is.

Lees meer

Professionals over Follow a Muse

Niki 👐 SEO Audit

💛
rating-stars

"Het was een prettige samenwerking met Follow a Muse. Ik ontving snel de benodigde input om aan de slag te gaan en tijdens de meetings stelden Berlinda en Klazien goede vragen."

Niki