Social Media - Vrijwilliger(Tijdelijk)
15bc2bae-5a16-460b-9b07-714cc6d328a8
🌱 Ik wil helpen

Call: Social Media specialist

Project details

💒 Follow a Muse

🛠️ Social Media

⏱️ 1 uur call

Organisatie in het kort

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren over cultuur: het bevordert eigen identiteit, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Wij laten kinderen op de leukste manier kennismaken met culturele educatie met onze digibord-apps.

  • Educatie
  • Kunst en cultuur
  • Innovatie

Profiel vrijwilliger

Een social media specialiast die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen

De call

De vraag

Wat zijn de Best Practises en Tips & Tricks om meer volgers te krijgen binnen onze doelgroep (leerkrachten basisschool) op Instagram, Facebook en Pinterest?

Extra achtergrondinformatie

We hebben een onderzoek/beeld van wat onze doelgroep leuk vindt om te zien, zelf te plaatsen en te volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Toch zouden we graag willen weten van een expert wat de nu echt de beste tips zijn om meer bereik te krijgen binnen onze doelgroep. Weet jij ons dit wel te vertellen? Schrijf je dan in!

Follow a Muse
Follow a Muse

De missie van Follow a Muse.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren van cultuur: het bevordert eigen identiteit en historisch besef, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Uitgeverij Follow a Muse wil alle kinderen in Nederland op de allermooiste en creatiefste manier laten kennismaken met kunst en cultuur. Daarom maken we digibord-apps met top culturele instellingen. Wij helpen leerkrachten aan prachtig, verantwoord gratis lesmateriaal dat flexibel inzetbaar is, zodat zij zelf cultuuronderwijs kunnen geven, ook op plekken waar geen groot cultureel aanbod is.

Lees meer