Jenny Hill Io2zgb3 Kdk Unsplash

Call: Advies landelijke media aanspreken

Organisatie in het kort

Flever

We dragen bij een bekendheid van positieve gezondheid in Flevoland en zorgen voor een goede arbeidsmarkt op het gebied van gezondheid en welzijn in Flevoland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Welzijn

Project details

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Projectomschrijving

De vraag

Hoe realiseren we (landelijke) persaandacht voor ons project Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🗞 PR

Extra achtergrondinformatie

Er is berekend dat we in 2022, 74.000 (!) zorgprofessionals te kort hebben: dit gaat niet goed. Tijdens corona wordt het belang van zorgprofessionals alleen maar groter. Kort gezegd, er is nood aan de man en wij gaan met ons initiatief (HCA ZWF) met ca. 30-35 partners in Flevoland aan de slag om te zorgen dat het personeelstekort in zorg en welzijn niet verder oploopt. Maar de vraag is; hoe gaan we ervoor zorgen dat ons plan van aanpak bekend wordt door het inzetten van PR? Waar we tegenaan lopen is bijvoorbeeld: wat is een goed stappenplan, goede ingangen en hoe zorgen we dat (landelijke) pers ons verhaal oppikt? Wat is de beste werkwijze om (landelijke) pers te benaderen en te interesseren voor mijn nieuws? Waar let ik op bij het opstellen van het persbericht?

Flever
Flever

De missie van Flever.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Lelystad

Flever is dé strategische uitvoeringsorganisatie van de provincie, de arbeidsmarktorganisatie voor organisaties en onderwijs en de ontwikkelingspartner van gemeenten. Daarnaast voeren we onafhankelijke cliëntondersteuning uit in de regio. Zo versterken we ontwikkelingen in de sector vanuit het gecombineerde perspectief van organisaties, overheden en inwoners. Het uiteindelijke doel van Flever is om een betaalbare, goede en toegankelijke Flevolandse sector zorg en welzijn dichterbij te brengen. We zijn actief op drie thema's: versterken inwoners, positieve gezondheid en arbeidsmarkt en onderwijs.

Lees meer

Professionals over Flever

Remco 👐 Creatief campagne concept

67babdec-fb42-4180-8d22-7ff12f6b5346
💛
rating-stars

"Marcel was een leuke en openminded sparringpartner. "

Remco