Esteban Benites Bzzytrtsvo Unsplash

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

FindNFund

Hét platform voor de goede doelen sector. Waar het vinden, aanvragen en monitoren van funding makkelijker is voor finders en funders.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw skills kunnen we ervoor zorgen dat alle finders en funders in Nederland FindNFund weten te vinden en dat we de positie claimen als hét platform om te 'finden en funden'.

Patrick Eppink

Patrick Eppink

FindNFund

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zoeken iemand die ons helpt bij het introduceren van hét platform voor goede doelen en fondsen in de Nederlandse markt. Begin volgend jaar wordt het platform gelanceerd en daar hoort uiteraard een creatief en strak marketingplan bij. Doel is om onze bekendheid te vergroten en om nieuwe finders en funders te verwelkomen op het platform.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

  • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
  • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
  • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

FindNFund
FindNFund

De missie van FindNFund.

💡Innovatie
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Doing good done better!

Vanuit onze eigen frustrerende ervaringen met fondsenwerving (ingewikkeld, tijdrovend, afwijzing van aanvragen) ontstond de behoefte aan een soort booking.com voor deze sector. Een platform waar fondsen en goede doelen elkaar makkelijker, effectiever en efficiënter kunnen vinden en funden. Waarmee de doelbesteding ook significant verbetert.

Lees meer

Professionals over FindNFund

Nathalie 👐 Strategisch advies over Marketing

6699e154-13f9-4a28-ab6b-580db7581778
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken omdat Patrick en Mariëtte vanuit de zakelijke dienstverlening komen en heel professioneel zijn, we konden daardoor snel hele grote stappen zetten. Strategisch hoog inzetten en de deadline voor ogen houden."

Nathalie

Tessa 👐 Korte animatie

7d2f0888-54c8-40a2-af7f-99ce876f7766
💛
rating-stars

"Fijne organisatie, staan open voor ideeën en denken zelf ook actief mee! "

Tessa

Olivier 👐 Strategisch advies over Marketing

91073a8f-a311-4ee0-99eb-0462f2b04381
💛
rating-stars

"Bevlogen team dat inhoudelijk kundig is én daarnaast openstaat voor input. Dat is erg leuk om mee te werken, want het is niet 'van scratch' maar wel degelijk significant. Ik verwacht een heel succesvol en impactvol platform dat inspirerend zal zijn voor iedereen daar aan bijdraagt en van gebruik maakt."

Olivier