77276678 2465524833769096 2594428068059676672 N

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Filosofie in Den Haag

We laten mensen via de filosofie, hun eigen leef- en denkwereld verruimen, nieuwe vragen stellen en andere perspectieven leren kennen en begrijpen. Dat doen we door activiteiten te organiseren met filosofen en andere denkers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise krijgen we inzicht in onze doelgroep(en) en kunnen we hen beter van dienst zijn bij de levensvragen die voor hen spelen.

Esther Didden

Esther Didden

Filosofie in Den Haag

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Al 5 jaar nemen wij mensen in Den Haag mee in het voor hun onbekende. Wij willen graag de stap maken naar een landelijk bereik, met meer activiteiten en een breder publiek. We zouden graag met een expert hierover willen sparren, zodat we zorgvuldig stappen maken om dit te bereiken.

Hier zijn we naar op zoek

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek & doelstellingen, positionering & identiteit en kanalen & doelgroepen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

 • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
 • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
 • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Er is een notitie, in ver gevorderd stadium, waarin onze plannen voor de toekomst staan

Filosofie in Den Haag
Filosofie in Den Haag

De missie van Filosofie in Den Haag.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Woerden

Wij dagen denken uit. De samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken, kritisch tegenover zichzelf en anderen te staan en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is. Dat zorgt voor vrede en bloei in de samenleving.

Tijdens onze activiteiten bespreken we onderwerpen die nu spelen, gunnen we onszelf de tijd om te denken en te bevragen, om te twijfelen en om niet-te-weten. Dat doen we door ontmoetingen te organiseren met filosofen en andere denkers. Voor iedereen die niet bang is om van mening te veranderen. We leggen daarbij verrassende dwarsverbanden tussen filosofie, beeldende kunst en theater.

Lees meer

Professionals over Filosofie in Den Haag

Rhea 👐 Missie, visie en waarden

6b5b7423-aab2-4b6e-9d30-e92cb5372ff2
💛
rating-stars

"Het was fijn met Filosofie in Den HJaag samenwerken omdat er goed en helder werd gecommuniceerd, afsraken werden nagekomen, en het team heel open en verwelkomend was."

Rhea

Yorick 👐 Strategisch advies over Marketing

bc1db694-e55e-4c5c-b192-c3ddbad901d8
💛
rating-stars

"De samenwerking met Filosofie in Den Haag liep prettig en met open communicatie. Er was een positieve sfeer tijdens onze (voornamelijk online) sessies en de gegeven feedback werd direct meegenomen. Als kers op de taart ben ik nog naar een evenement geweest om real-life een prachtige bijeenkomst mee te maken! "

Yorick