Jackson David Wuydtfap3t4 Unsplash

Advies doelgroeponderzoek

Organisatie in het kort

Filosofie in Den Haag

We laten mensen via de filosofie, hun eigen leef- en denkwereld verruimen, nieuwe vragen stellen en andere perspectieven leren kennen en begrijpen. Dat doen we door activiteiten te organiseren met filosofen en andere denkers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we een goed onderzoek opzetten waarmee wij onze activiteiten beter kunnen laten aansluiten bij onze doelgroep!

Esther Didden

Esther Didden

Filosofie in Den Haag

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Filosofie in Den Haag is onze broedplaats zogezegd, maar kent nog een klassieke vorm (lezingen in een zaal). De waarde die we daar hebben gecreëerd willen we graag verder uitwerken en ook minder voor de hand liggende activiteiten ontwikkelen. Met jouw expertise kunnen we met onderzoek uitdiepen waar onze waarde en kracht ligt.

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één uur sparringsessies waarin we de volgende thema's kunnen behandelen: inhoudelijke vragen voor enquete, aanpak, waardepropositie
  • Twee vragenlijsten (voor partners & bezoekers) samen met ons opstellen, klaar voor gebruik.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die met ons kan sparren over de juiste aanpak van het (inhoudelijk) opstellen van een doelgroep onderzoek. Pre: ervaring binnen doelgroeponderzoek of UX research

Dit hebben we al in huis

  • Idee van de vragen die we willen stellen.
  • Doelgroep. (partners & bezoekers)
  • Collega die inhoudelijk betrokken is bij het project.

  • Je kan ook een vraag stellen via de knop hieronder!
Filosofie in Den Haag
Filosofie in Den Haag

De missie van Filosofie in Den Haag.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Woerden

Wij dagen denken uit. De samenleving heeft baat bij mensen die bereid zijn voorbij de eigen horizon te kijken, kritisch tegenover zichzelf en anderen te staan en interesse te tonen voor datgene wat hen onbekend is. Dat zorgt voor vrede en bloei in de samenleving.

Tijdens onze activiteiten bespreken we onderwerpen die nu spelen, gunnen we onszelf de tijd om te denken en te bevragen, om te twijfelen en om niet-te-weten. Dat doen we door ontmoetingen te organiseren met filosofen en andere denkers. Voor iedereen die niet bang is om van mening te veranderen. We leggen daarbij verrassende dwarsverbanden tussen filosofie, beeldende kunst en theater.

Lees meer

Professionals over Filosofie in Den Haag

Rhea 👐 Missie, visie en waarden

6b5b7423-aab2-4b6e-9d30-e92cb5372ff2
💛
rating-stars

"Het was fijn met Filosofie in Den HJaag samenwerken omdat er goed en helder werd gecommuniceerd, afsraken werden nagekomen, en het team heel open en verwelkomend was."

Rhea

Yorick 👐 Strategisch advies over Marketing

bc1db694-e55e-4c5c-b192-c3ddbad901d8
💛
rating-stars

"De samenwerking met Filosofie in Den Haag liep prettig en met open communicatie. Er was een positieve sfeer tijdens onze (voornamelijk online) sessies en de gegeven feedback werd direct meegenomen. Als kers op de taart ben ik nog naar een evenement geweest om real-life een prachtige bijeenkomst mee te maken! "

Yorick