Fight Cancer-actionPhoto (2)

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Fight Cancer

⏱️ 1-2 uur per week, voor 2-3 maanden

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw expertise help je mee om de derde editie van LoveLife Run tot een groots succes te maken, zodat we hopelijk toe kunnen naar een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn.
Vera Vandenberghe
Geschreven door Vera Vandenberghe van Fight Cancer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren binnenkort de derde editie van LoveLife Run: waar hardlopers geld ophalen voor kankeronderzoek. We missen voor de promotie op social media iemand in het lokale kernteam van Breda. Daarom hopen we dat jij deze taak op je kan nemen :). Bij voorkeur voor de gehele periode, of anders om een aantal weken ervoor te zorgen dat de communicatie qua socials ingepland en wel staat. Het fijne is dat al flink wat content van eerdere jaren, inclusief designs beschikbaar.

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, gedurende het traject dat we LoveLife Run organiseren (t/m 4 juni 2023) voor 1-2 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • Pre als je uit Breda komt, maar geen must!

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Voorbeeld content van andere jaren
 • Foto's / video en ander materiaal
 • Invulbare designs die gemakkelijk aan te passen zijn!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!