69256936-d780-4537-a33a-2aa1fe5a94a3

Design online banners

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

  • Grafisch Design
  • Illustratie

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Fight Cancer

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

We zetten deze banners in op mediaruimte van DPG/Mediahuis (gratis) & hopen hiermee op extra visibility, om zo de grootste spinningmarathon van NL tot een succes te maken en veel donaties op te halen!
Vera Vandenberghe
Geschreven door Vera Vandenberghe van Fight Cancer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Binnenkort gaan we de GROOTSTE spinningmarathon van Nederland organiseren (23 maart 2023). Super gaaf dus! We hopen hiermee zoveel mogelijk donaties op te halen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. We hebben via Mediahuis en DPG gratis mediaruimte gekregen; we hebben alleen met onze 5FTE niemand in dienst op het gebied van design. Help jij ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Online display banners (HTML 5) maken in diverse formaten
  • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
  • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
  • Een Huisstijldocument.
  • We weten dus wat we willen maar staan zeker open ook voor creatieve input. Ervaring bij het maken van online Display banners (HTML5) zou heel fijn zijn om tot een banner te komen die niet alleen mooi is, maar hopelijk ook veel kan opleveren voor dit concept :-).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!