38d40a37-d806-4992-bfd7-d7d2de28025e

Copywriting ondersteuning event

Organisatie in het kort

Fight Cancer

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn, dat is wat wij doen met onze events! Help jij met jouw creatieve skills mee aan deze ontzettend mooie missie? <3

Ankie Jones

Ankie Jones

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Yes yes yes, we zijn met een leuke club van 4 bezig in Voorschoten de allereerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer te organiseren in oktober dit jaar! Wat we in ons team nog missen is iemand die verantwoordelijk wil zijn voor alle communicatie- en marketing. Geen nood, je hoeft het zeker niet alleen te doen! We hebben al veel beschikbaar vanuit de landelijke stichting; we missen vooral iemand die met zijn of haar creatieve skills ons mee gaat helpen er een heel tof event van te maken! Met de opbrengst van het event financieren we baanbrekend onderzoek naar kanker. Help jij mee om alle communicatie-activiteiten tot in de nopjes op orde te maken?

Hier zijn we naar op zoek

  • Flexibele copywriting ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Denk aan aansprekende teksten voor een van onze marketing materialen (bijvoorbeeld uitnodiging, social media post, nieuwsbrief) in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies op gebied van bijpassende content materialen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Krijg hulp van een copywriter die goed geschreven en aansprekende content kan schrijven voor marketing materialen voor een event zoals een uitnodiging, flyer of blogpost.

  • We zoeken een copywriter die aansprekende content kan schrijven en alle communicatie wil oppakken voor ons gloednieuwe event in Voorschoten!
✍️ Copywriting
🎪 Events

Dit hebben we al in huis

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Vanuit onze landelijke stichting Fight cancer krijgen we allerlei zaken gefaciliteerd; denk aan een contentkalender, voorbeeldpost, logo, standaard uitingen enz. Je hoeft dus niet alles zelf te verzinnen (maar creativiteit wordt gewaardeerd!)

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi 👐 Flyer design

3ccc3eb7-dc1c-4d33-a6ca-251ea8c7d18b
💛
rating-stars

"Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn. "

Dewi

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

29235031-11f1-4029-959c-0173e36dc314
💛
rating-stars

"De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken! "

Diana

Jurriaan 👐 Fotoshoot Rollercoaster Run to Fight Cancer

96a605d0-0cec-4433-b9f7-09bb4bc18097
💛
rating-stars

"Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!"

Jurriaan

Lieke 👐 Video

981b5300-4c37-4ef3-ad36-6062af34a675
💛
rating-stars

"De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer."

Lieke

Remco 👐 Fotoshoot bedankborrel

53ec3c18-8186-4318-ac16-67102b41f3c7
💛
rating-stars

"Fijne samenwerking met Fight Cancer! Ze zetten zelf een goede organisatie neer, waardoor je goed aan de slag kan met je eigen opdracht. Daarnaast altijd fijn contact en een team met aardige, enthousiaste mensen."

Remco

Martine 👐 Fotoshoot Fight Cancer Hoorn

d1fe697e-4d0c-43a6-b002-eb3c27d3dbda
💛
rating-stars

"Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!"

Martine