Schermafbeelding 2022 08 02 Om 12.49.21

Flexibele Social Media Ondersteuning

Organisatie in het kort

Face This

Face This is een social streetwear label waarbij Indonesische basisschoolkinds collabben met (street)artists van over de hele wereld, om hun eigen onderwijs te verbeteren. Deze kinderen geven letterlijk hun eigen toekomst kleur!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met meer zichtbaarheid op social media zal ons social streetwear label groeien, waardoor kinderen in Indonesië meer kansen krijgen om zich te ontwikkelen.

Jos van der Hoek

Jos van der Hoek

Face This

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben een enorm mooi verhaal. Kinderen uit Indonesië designen samen met streetartist kleding, die wij distribueren. Hiermee halen we geld op voor projecten die hun onderwijs verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuw lesmateriaal of een renovatie te financieren, zodat meer kinderen naar school kunnen. Zo hebben de kinderen meer kansen op een zelfredzame toekomst. Terwijl we daar met ons kleine team druk mee bezig zijn, hebben we een beperkt aantal uren beschikbaar om social media bij te houden. Terwijl dit zo'n belangrijke tool is om onze kleding te laten zien. Lijkt het jou daarom gaaf om ons verhaal met de wereld te delen? Help ons mee!

Hier zijn we naar op zoek

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week.
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons flexibel kan ondersteunen in het plaatsen van posts op onze social media kanalen. Pre: heeft al vaker ondersteund bij social media kanalen.

 • Je zet graag jouw ervaring in voor het maken en posten van content op onze kanalen.
 • Je wilt ons helpen om onze social media kanalen tot leven te brengen en onze missie te verspreiden.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze online aanwezigheid te vergroten met inspirerende posts.
🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Een Social Media strategie.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Veel met (street)artists samengewerkt die op Instagram veel bereik hebben. Ook steun diverse van BN'ers, waaronder: Tygo Gernandt, Katja Schuurman, Chef'Special en vele anderen.
 • Leuk om te weten: we staan in de Vogue: https://www.vogue.nl/cultuur/art-en-design/talent-to-watch-face-this/

Face This
Face This

De missie van Face This.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Nederland, Rotterdam

Sommige kinderen in Indonesië hebben niet altijd even goed toegang tot gedegen onderwijs. Tegelijkertijd beschikken zij over creatieve talenten waar sommige designers, illustratoren en artiesten inspiratie uithalen. Picasso zei immers: 'Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.' Face This brengt Indonesische kids en (street)artists samen voor mooie collabs. Met de samenwerkingen kunnen we projecten financieren die hen kansen bieden op een betere toekomst, projecten zoals het renoveren van een school of het aanschaffen van nieuw lesmateriaal. 

Lees meer

Professionals over Face This

Jip 👐 Flexibele Social Media Ondersteuning

3b7d043d-4a33-42c6-be52-a24179bbf201
💛
rating-stars

"Het was (en is) een geweldige samenwerking. Jos is enorm betrokken en staat open voor input. Ik raad iedereen aan om hun tijd te doneren aan zo'n mooie organisatie als Facethis."

Jip

Mariëlla 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

💛
rating-stars

"De samenwerking met Jos was erg prettig. Hij is een professional en weet welke kant hij op wilt met Face This. Hij staat open voor eigen inbreng en jouw kijk op het project. "

Mariëlla