Schermafbeelding 2022 08 02 Om 12.49.21
🌱 Ik wil helpen

Tijdelijk Social Media Ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een ervaren Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Bij Face This ontwerpen Indonesische basisschoolkinderen samen met (street)artists t-shirts om hun eigen onderwijs te verbeteren. Hierdoor kunnen we projecten financieren, zoals het renoveren van een school of het aanschaffen van nieuw lesmateriaal. Deze kinderen geven letterlijk hun eigen toekomst kleur!

 • Ontwikkelingshulp
 • Educatie

Project details

💒 Face This

⏱️ Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met meer zichtbaarheid op social media zal ons social streetwear label groeien, waardoor kinderen in Indonesië meer kansen krijgen om zich te ontwikkelen.
Jos van der Hoek
Geschreven door Jos van der Hoek van Face This

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een enorm mooi verhaal. Kinderen uit Indonesië designen samen met streetartist kleding, die wij distribueren. Hiermee halen we geld op voor projecten die hun onderwijs verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuw lesmateriaal of een renovatie te financieren, zodat meer kinderen naar school kunnen. Zo hebben de kinderen meer kansen op een zelfredzame toekomst. Terwijl we daar met ons kleine team druk mee bezig zijn, hebben we een beperkt aantal uren beschikbaar om social media bij te houden. Terwijl dit zo'n belangrijke tool is om onze kleding te laten zien. Lijkt het jou daarom gaaf om ons verhaal met de wereld te delen? Help ons mee!

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week.
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Een Social Media strategie.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Veel met (street)artists samengewerkt die op Instagram veel bereik hebben. Ook steun diverse van BN'ers, waaronder: Tygo Gernandt, Katja Schuurman, Chef'Special en vele anderen.
Jos van der Hoek
Jos van der Hoek

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Face This
Face This

De missie van Face This.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Nederland, Rotterdam

Geïnspireerd op Picasso's quote "It took me three years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child", bieden wij de creativiteit van Indonesische basisschoolkinderen een platform, zodat deze kids bijdragen aan de verbetering van hun eigen onderwijs. Zij ontwerpen samen met (street)artist van over de hele wereld gave kleding, wat ons in staat stelt om projecten te financieren, zoals het renoveren van een school zodat er meer kinderen onderwijs kunnen krijgen. Naast dat ze met het ontwerpen meer kansen voor de toekomst krijgen, is creatief bezig zijn goed voor hun persoonlijke ontwikkeling omdat hun brein, motoriek en oplossingsvermogen wordt gestimuleerd.

Lees meer