Face This-photo

Streetwear fotoshoot

Organisatie in het kort

Face This

Face This is een social streetwear label waarbij Indonesische basisschoolkinds collabben met (street)artists van over de hele wereld, om hun eigen onderwijs te verbeteren. Deze kinderen geven letterlijk hun eigen toekomst kleur!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Ben jij een fashion/lifestyle fotograaf die het leuk vindt om met een shoot bij te dragen aan beter onderwijs in Indonesië? Help ons dan met krachtige beelden ons beeldverhaal te vertellen!

Jos van der Hoek

Jos van der Hoek

Face This

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij Face This lanceren we elke maand een nieuwe collab. Deze mini-collecties bestaan uit 2 T-shirts en 1 sweater. Voor al deze collabs hebben we dus elke maand een fotograaf nodig om die te kunnen fotograferen. Zou jij het leuk vinden om voor ons één keer een shoot op te pakken? De verkoop van onze shirts en sweaters zijn de enige manieren waarop wij geld inzamelen voor scholen in Indonesië. Deze moeten dus perfect gefotografeerd worden zodat we ze goed kunnen verkopen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een fotoshoot van onze streetwear, waar en wanneer je wilt, welke we kunnen gebruiken voor onze website en social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
  • Veel ervaring binnen fashion/lifestyle, zodat we dit naar een hoger niveau kunnen brengen.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • In principe hebben we dus 1 keer per maand een shoot. Kun je niet direct, wellicht dat volgende maand een optie is? Je inschrijving is welkom!
  • Locaties hebben we in principe al, maar we staan ook open voor suggesties van jouw kant.
  • Ook hebben we iemand die beelden nabewerkt.

Face This
Face This

De missie van Face This.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Nederland, Rotterdam

Sommige kinderen in Indonesië hebben niet altijd even goed toegang tot gedegen onderwijs. Tegelijkertijd beschikken zij over creatieve talenten waar sommige designers, illustratoren en artiesten inspiratie uithalen. Picasso zei immers: 'Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.' Face This brengt Indonesische kids en (street)artists samen voor mooie collabs. Met de samenwerkingen kunnen we projecten financieren die hen kansen bieden op een betere toekomst, projecten zoals het renoveren van een school of het aanschaffen van nieuw lesmateriaal. 

Lees meer

Professionals over Face This

Jip 👐 Flexibele Social Media Ondersteuning

3b7d043d-4a33-42c6-be52-a24179bbf201
💛
rating-stars

"Het was (en is) een geweldige samenwerking. Jos is enorm betrokken en staat open voor input. Ik raad iedereen aan om hun tijd te doneren aan zo'n mooie organisatie als Facethis."

Jip

Mariëlla 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

💛
rating-stars

"De samenwerking met Jos was erg prettig. Hij is een professional en weet welke kant hij op wilt met Face This. Hij staat open voor eigen inbreng en jouw kijk op het project. "

Mariëlla