Face This-photo

Interim vrijwilliger: content specialist

Organisatie in het kort

Face This

Face This is een social streetwear label waarbij Indonesische basisschoolkinds collabben met (street)artists van over de hele wereld, om hun eigen onderwijs te verbeteren. Deze kinderen geven letterlijk hun eigen toekomst kleur!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

2-3 uur p/w voor min. 4 maanden

📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Onze maandelijkse collabs tussen (street)artists en Indonesische basisschoolkids raakt de kern van onze missie. Deze drops moeten er pico bello uitzien. Help jij ons daarbij?

Jos van der Hoek

Jos van der Hoek

Face This

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Elke maand droppen we een streetwear collab met de meest waanzinnige (street)artists. En om die drops goed onder de aandacht te brengen hebben we een content manager nodig die op maandelijkse basis content rondom deze drops maakt en invoert in het cms. Ben jij dit?

Hier zijn we naar op zoek

  • Ondersteuning bij het maken en publiceren van pagina's rondom onze maandelijkse drop in ons CSM systeem, voor een periode van min. 4 maanden, voor 2 uur per week.
  • Hulp bij het maken van een aantal productpagina's, een aantal landingspagina's en een blog/artist interview. Foto's krijg je aangeleverd.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een contentspecialist of copywriter, die binnen ons CMS systeem een content update kan geven aan pagina's van onze website. Benodigd: ervaring met content, copywriting en CMS systemen (Bijvoorbeeld: WordPress, Joomla!, Drupal)

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Dit hebben we al in huis

  • Belangrijkste doelen van de betreffende webpagina’s.
  • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
  • Onze huidige website en CMS-systeem.
  • Beschikbare content, zodat we snel aan de slag kunnen.
  • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 3 uur per week. Voor een periode van min. 4 maanden.
  • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
  • Start en einddatum in overleg.

Face This
Face This

De missie van Face This.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Nederland, Rotterdam

Sommige kinderen in Indonesië hebben niet altijd even goed toegang tot gedegen onderwijs. Tegelijkertijd beschikken zij over creatieve talenten waar sommige designers, illustratoren en artiesten inspiratie uithalen. Picasso zei immers: 'Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.' Face This brengt Indonesische kids en (street)artists samen voor mooie collabs. Met de samenwerkingen kunnen we projecten financieren die hen kansen bieden op een betere toekomst, projecten zoals het renoveren van een school of het aanschaffen van nieuw lesmateriaal. 

Lees meer

Professionals over Face This

Jip 👐 Flexibele Social Media Ondersteuning

3b7d043d-4a33-42c6-be52-a24179bbf201
💛
rating-stars

"Het was (en is) een geweldige samenwerking. Jos is enorm betrokken en staat open voor input. Ik raad iedereen aan om hun tijd te doneren aan zo'n mooie organisatie als Facethis."

Jip

Mariëlla 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

💛
rating-stars

"De samenwerking met Jos was erg prettig. Hij is een professional en weet welke kant hij op wilt met Face This. Hij staat open voor eigen inbreng en jouw kijk op het project. "

Mariëlla