Call: 1 uur advies: Legal specialist

Organisatie in het kort

European Review Of Books

Ontdek de European Review of Books: een dynamisch, grensverleggend tijdschrift dat zich richt op cultuur en ideeën. Vanuit een Europees hart, met een wereldwijde blik, overstijgen we nationale en stedelijke grenzen om het Europese intellect te verrijken en te versterken. Sluit je aan bij onze missie om de dialoog en het begrip tussen verschillende culturen te bevorderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

Wat we nodig hebben op korte termijn, is een jurist die een blik werpt op de nieuwe privacy-verklaring op onze website en die waarschuwt als we toch een auditie AVG nodig hebben.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

  • Een Legal specialist met ervaring binnen GDPR/AVG.
👩‍⚖️ Juridisch advies

Extra achtergrondinformatie

We stappen over met de website naar een bedrijf dat hosting en abonnementenbeheer verzorgt, waarbij allerlei data worden verzameld en gebruikt voor marketing. Dat bedrijf houdt zich keurig aan de AVG en ik denk dat wij dat ook wel doen, maar dat weet ik niet zeker. Wellicht is een hele audit voor de AVG niet nodig, maar dat zou ik graag met jou bespreken.

European Review Of Books
European Review Of Books

De missie van European Review Of Books.

🎨Kunst en cultuur
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Europa bruist van de ongehoorde stemmen en onvertelde verhalen. Ons magazine doorbreekt de grenzen, en brengt diepgang en diversiteit in het Europese intellectuele gesprek. Weg van oppervlakkige consumptiecultuur, bieden we een podium voor rijke dialogen en positieve disharmonie.

Lees meer