e50265e0-524d-447f-9167-fc4dc0274c99

Audit Huidige Boekhouding

Organisatie in het kort

European Review Of Books

Ontdek de European Review of Books: een dynamisch, grensverleggend tijdschrift dat zich richt op cultuur en ideeën. Vanuit een Europees hart, met een wereldwijde blik, overstijgen we nationale en stedelijke grenzen om het Europese intellect te verrijken en te versterken. Sluit je aan bij onze missie om de dialoog en het begrip tussen verschillende culturen te bevorderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met ons magazine brengen we grenzeloze journalistiek, waardoor we Europees intellect versterken. Jij kunt eraan bijdragen dat we onze boekhouding gezond kunnen houden!

sander pleij

sander pleij

European Review Of Books

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn een nieuw magazine en binnenkort lopen de eerste jaar-abonnementen af. We zien nu informatie uit verschillende financiële en administratiestromen samenkomen (begroting, bankrekening, eigen abonnement systeem, cijfers, losse verkoop, facturen-administratie, opgave Mollie). Die informatie willen we beter organiseren voor een goed overzicht (bv. een liquiditeitsprognose). Kun jij ons met je boekhoud skills helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Analyse van boekhoud behoeften en beoordeling van onze boekhoud praktijken.
  • Audit van de bestaande systemen en processen.
  • Aanbevelingen voor procesverbeteringen voor verbeterde rapportage.
  • Een adviesdocument dat wij kunnen gebruiken als leidraad.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een finance professionals die eerdere ervaring heeft met het implementeren van een boekhoudsystemen. In staat de wensen goed in kaart te brengen en een passend boeksysteem te selecteren/implementeren.

👀 Budget & Forecasting
💴 Financiële administratie

Dit hebben we al in huis

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Boekhouding voor belasting via bedrijf Founders
  • We maken begrotingen en proberen die in real time bij te houden.

European Review Of Books
European Review Of Books

De missie van European Review Of Books.

🎨Kunst en cultuur
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Europa bruist van de ongehoorde stemmen en onvertelde verhalen. Ons magazine doorbreekt de grenzen, en brengt diepgang en diversiteit in het Europese intellectuele gesprek. Weg van oppervlakkige consumptiecultuur, bieden we een podium voor rijke dialogen en positieve disharmonie.

Lees meer