f38f63f7-1eab-49b5-8796-ffc3db3b9bbe

Inspirerende video

Organisatie in het kort

Erasmus MC Foundation

Wij werken aan een gezonde toekomst voor iedereen, door onderzoek te steunen naar preventie en behandeling van een groot aantal ziektebeelden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
apostrophe-beginning

Alleen samen kunnen we kanker kansloos maken. Met jou kunnen we deze boodschap op een inspirerende manier overdragen naar onze doelgroep!

Laura van der Water

Laura van der Water

Erasmus MC Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

In juni organiseren wij, zoals het ernaar uit ziet virtuele, sportevenement voor het Daniel den Hoed Fonds. Daniel den Hoed haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij willen graag een pre- event video om mensen te motiveren om deel te nemen. De video willen we graag opnemen in het Erasmus MC waarin we artsen, onderzoekers en patiënten in beeld willen brengen met de boodschap waarom het zo belangrijk is om deel te nemen en geld op te halen voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een video edit, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • Het vastleggen van korte interviews met artsen, onderzoekers en patiënten.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een inspiratiefilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

  • Het is een must om eigen camera-apparatuur te hebben.
  • Help ons de boodschap van onze organisatie tot leven te brengen via een pakkende video, van productie tot bewerking.
  • Wil jij meedenken over het creatieve script? Dan is dat een geweldige bonus die we zeker waarderen.
📹 Video opname
🎬 Editen

Dit hebben we al in huis

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten.
  • Beelden van voorgaande fysieke evenementen (indien nodig)

Erasmus MC Foundation
Erasmus MC Foundation

De missie van Erasmus MC Foundation.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Onderzoek maakt de weg vrij naar een betere behandeling van kanker, hart- en vaatziekten, dementie en vele andere ziektes die ons raken. Daarom steunen wij artsen en onderzoekers in het Erasmus MC in hun niet aflatende zoektocht naar een betere toekomst voor elke patiënt.

Lees meer

Professionals over Erasmus MC Foundation

Lisa 👐 Strategisch advies over Marketing

7f7eb0fa-690d-4f7c-9311-af959c2d22cf
💛
rating-stars

"Het was heel fijn samenwerken met de Erasmus MC Foundation, om heel veel redenen! De meetings waren strategisch op hoog niveau, inspirerend, en gezellig. Het was echt fijn samenwerken, doordat ik het gevoel had iets te kunnen betekenen, maar ik leerde hier zelf ook heel veel van. En ik voelde me erg gewaardeerd! Ik zou in de toekomst graag nog eens samen te werken. Daarbij raad ik iedereen aan om via deze weg bij de dragen aan zo'n mooi en belangrijk doel, namelijk het mogelijk maken van meer onderzoek in het Erasmus MC! "

Lisa

Jacky 👐 Professioneel jaarverslag

75979eed-a909-41b6-95a9-d5bd07942a71
💛
rating-stars

"Het was heel prettig samenwerken met Leonore en Laura van de Erasmus MC Foundation. Het project ging soepel, fijne communicatie, snelle reactie op vragen. We zijn allemaal tevreden en blij met het eindresultaat!"

Jacky