f38f63f7-1eab-49b5-8796-ffc3db3b9bbe

Inspirerende video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een inspiratiefilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Wij werken aan een gezonde toekomst voor iedereen, door onderzoek te steunen naar preventie en behandeling van een groot aantal ziektebeelden.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Welzijn

Project details

💒 Erasmus MC Foundation

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

Alleen samen kunnen we kanker kansloos maken. Met jou kunnen we deze boodschap op een inspirerende manier overdragen naar onze doelgroep!
Laura van der Water
Geschreven door Laura van der Water van Erasmus MC Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In juni organiseren wij, zoals het ernaar uit ziet virtuele, sportevenement voor het Daniel den Hoed Fonds. Daniel den Hoed haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Wij willen graag een pre- event video om mensen te motiveren om deel te nemen. De video willen we graag opnemen in het Erasmus MC waarin we artsen, onderzoekers en patiënten in beeld willen brengen met de boodschap waarom het zo belangrijk is om deel te nemen en geld op te halen voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
  • Het vastleggen van korte interviews met artsen, onderzoekers en patiënten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten.
  • Beelden van voorgaande fysieke evenementen (indien nodig)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Erasmus MC Foundation
Erasmus MC Foundation

De missie van Erasmus MC Foundation.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Onderzoek maakt de weg vrij naar een betere behandeling van kanker, hart- en vaatziekten, dementie en vele andere ziektes die ons raken. Daarom steunen wij artsen en onderzoekers in het Erasmus MC in hun niet aflatende zoektocht naar een betere toekomst voor elke patiënt.

Lees meer

Professionals over Erasmus MC Foundation

Jacky 👐 Professioneel jaarverslag

Jacky
Het was heel prettig samenwerken met Leonore en Laura van de Erasmus MC Foundation. Het project ging soepel, fijne communicatie, snelle reactie op vragen. We zijn allemaal tevreden en blij met het eindresultaat!