a4c0a063-9bee-4701-86c0-d58d4b95a0e2

Creative coach

Organisatie in het kort

Emile Thuiszorg

Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We hebben zoveel bijzondere, inspirerende en leerzame verhalen binnen Emile Thuiszorg, het zou geweldig zijn als we met deze verhalen ook daadwerkelijk anderen kunnen inspireren en wat kunnen leren!

Cornelia Klei

Cornelia Klei

Emile Thuiszorg

Projectomschrijving

Goed om te melden

Je hebt te maken met twee hele leergierige en enthousiaste journalisten :) Ze willen zich heel graag ontwikkelen maar hebben nu nog niet de tools en de professionele kennis om dat te doen!

Wat ik zou willen bereiken met de coach

  • De journalisten in het team zijn inmiddels redelijk ervaren op het gebied van schrijven, maar het gebruik van beeld en geluid gebeurt eigenlijk nog weinig. Veel teksten worden eigenlijk weinig gelezen omdat de aandacht van de lezer niet wordt gegrepen. Zij gaan voor de interne communicatie gebruik maken van een app (Vlogout) waar ook alle communicatie over cliënten plaatsvindt. Hierin willen ze graag advies over hoe ze op zo'n manier kunnen werken, dat ze veel aandacht krijgen voor wat zij plaatsen en hun boodschap goed kunnen overbrengen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve coach die ons team kan leren werken met beeld en design. Heeft aantoonbare ervaring met het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

🎨 Grafisch Design
🌕 Creative Concepting

Wat ik binnen dit project nodig heb

  • Start met een introductie in de vorm van een kennissessie over dit vakgebied (of een specifiek onderdeel ervan).
  • Begeleidende ondersteuning met een specifiek project dat ik ga beginnen.
  • Inhoudelijke feedback op documenten en voortgang.
  • Helpen te verbreden d.m.v. inspiratie, best practices en/of trends.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.
  • Training in het gebruik van bepaalde specifieke methodieken en/of tools.

Hoe ik contact zou willen houden

  • Advies/vragen stellen per telefoon.
  • Advies/vragen stellen per mail.

Mijn huidige kennisniveau

Een van ons heeft 1 jaar ervaring met dit vakgebied en de ander nog geen enkele ervaring met dit vakgebied.

Het gaat om een team van twee journalisten (Hannah & Judith) en één chef/begeleider (Cornelia) die bezig zijn om de interne communicatie te professionaliseren. Judith zit al een tijd in het communicatieteam (nu zo'n drie jaar) en Hannah heeft wel schrijfervaring vanuit haar studie, maar ze hebben beiden weinig ervaring op het gebied van beeld maken en design.

Emile Thuiszorg
Emile Thuiszorg

De missie van Emile Thuiszorg.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
📍Amersfoort

Wij zijn Emile. Een groep slimme, enthousiaste en liefhebbende studenten die samen staan voor persoonlijke aandacht en zorg op maat. Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Professionals over Emile Thuiszorg

Jessie 👐 Speed consult: Copywriting workshop

1014d125-d601-46f3-9281-1cbb2f4a75e2
💛
rating-stars

"Het was zeer fijn samenwerken met Emile Thuiszorg. Kirsten was erg helder in haar communicatie en de workshop geven kon op een prettige locatie en de deelnemers waren erg enthousiast. "

Jessie

Thomas 👐 Creative coach

c580a5ba-ac9f-4bba-95a1-b1c9bcae239d
💛
rating-stars

"De contactpersoon was enthousiast over ons kennismakingsgesprek en begreep ook dat ik bij een voortzetting betaald wilde worden."

Thomas