28986c2b-2e1e-48ad-9008-9223edc2fa0d

Social Media post templates

Organisatie in het kort

Emancipator

Mannenemancipatie maakt mannen meer mens. Want om gendergelijkheid te bereiken moeten ook mannen veranderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw design kunsten kunnen wij onze socials nog meer laten groeien en zo onze belangrijke boodschap nog aantrekkelijker maken voor eenieder.

Joost Mallo

Joost Mallo

Emancipator

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn bezig met een inhaalslag qua professionaliseren van onze communicatie, waar ook onze zichtbaarheid van de socials onder valt. Daar zouden we graag jouw ondersteuning bij willen! Wij zouden graag voor onze socials vaste templates ontvangen, voornamelijk voor Instagram stories en voor Linkedin posts, eventueel ook facebook. Easy to use voor in Canva. Voornamelijk bedoeld om informatie te delen vanuit toolkits die wij hebben ontwikkeld (LinkedIn) of voor activistische boodschappen/delen van andermans informatie.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een korte uitleg over de tool die wij kunnen gebruiken (Canva)
  • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie), voor Instagram Stories en LinkedIn, die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.
  • Onze Instagram page is nu in gebruik voor een campagne, maar wanneer deze is afgelopen in 2023 zouden we hiervoor ook graag wat template posts voor ontvangen..

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool
🎨 Logo & Huisstijl

Dit hebben we al in huis

  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Kleuren zijn eventueel nog deels vanaf te wijken (kunnen kleuren worden toegevoegd).
  • Overzicht aanwezig van wat we aan content willen plaatsen

Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Wij werken aan het veranderen van de maatschappelijke ideeën over mannen en mannelijkheid. Want om gendergelijkheid te bereiken moeten ook mannen veranderen. Mannenemancipatie gaat over het voorkomen van gewelddadige mannelijkheid en het promoten van zorgzame mannelijkheid, als bijdrage aan de emancipatie van vrouwen en lhbtqia+ personen en bevrijding van mannen uit traditionele mannelijkheden.

Lees meer

Professionals over Emancipator

Sjanne 👐 Social Media post templates

5bdcf918-eefc-4856-a1f9-2a42b093a81f
💛
rating-stars

"De klus voor Emancipator was ontzettend tof en inspirerend. Daarnaast heb ik in mijn gesprekken met Joost ook veel geleerd over mannenemancipatie en hoop ik betrokken te blijven bij Emancipator. Bedankt voor deze klus Joost, kan niet wachten om het live te zien gaan!"

Sjanne