31279070-6e41-4bfd-9622-57e21ce46414

Call: Social Media specialist

Organisatie in het kort

Emancipator

Mannenemancipatie maakt mannen meer mens. Want om gendergelijkheid te bereiken moeten ook mannen veranderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door jouw tips over hoe wij onze social campagne kunnen verbeteren, kunnen we ons bereik vergroten om gendernormen te doorbreken!

Joost Mallo

Joost Mallo

Emancipator

Projectomschrijving

De vraag

Wij voeren op onze Instagram een campagne om gendernormen te doorbreken, door mannen te vragen wat voor man zij willen zijn. Echter loopt de campagne moeizaam. Wat kunnen wij verbeteren?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

Met "De man die ik wil zijn..." campagne willen wij de veelzijdigheid van mannen, mannelijkheid en mannenemancipatie aan de wereld tonen en zo iedereen inspireren om zichzelf deze vraag te blijven stellen (en ernaar te gaan handelen)!(https://www.instagram.com/emancipator.nl/) Echter bereiken we weinig mensen met de campagne en missen we het sneeuwbaleffect waarop wij gehoopt hadden, waardoor de campagne meer tijd kost dan vooraf ingeschat en het meer leuren is om deelnemers. Het is een bekend probleem dat mannen zich moeilijk uitspreken, maar dit valt wel tegen. Op dit moment hebben we steeds net aan voldoende voor een volgende week en bereiken we ook nog eens weinig mensen met deze campagne.

Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Wij werken aan het veranderen van de maatschappelijke ideeën over mannen en mannelijkheid. Want om gendergelijkheid te bereiken moeten ook mannen veranderen. Mannenemancipatie gaat over het voorkomen van gewelddadige mannelijkheid en het promoten van zorgzame mannelijkheid, als bijdrage aan de emancipatie van vrouwen en lhbtqia+ personen en bevrijding van mannen uit traditionele mannelijkheden.

Lees meer

Professionals over Emancipator

Sjanne 👐 Social Media post templates

5bdcf918-eefc-4856-a1f9-2a42b093a81f
💛
rating-stars

"De klus voor Emancipator was ontzettend tof en inspirerend. Daarnaast heb ik in mijn gesprekken met Joost ook veel geleerd over mannenemancipatie en hoop ik betrokken te blijven bij Emancipator. Bedankt voor deze klus Joost, kan niet wachten om het live te zien gaan!"

Sjanne

Andreea 👐 Poster of flyer design

3324e303-9903-482b-9c3e-0a2a6a81d610 (1)
💛
rating-stars

"Really lovely team! Good communication and vibes! : )"

Andreea