Vragen verzinnen voor Eduschool Basisschooltoets

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die inspirerende vragen voor de Edukans Basisschooltoets kan verzinnen, die mensen uitdaagt om hun basisschool kennis te testen. Iemand die op korte termijn beschikbaar is.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan goed onderwijs voor kinderen en jongeren. Omdat onderwijs de sleutel tot een betere toekomst is!

  • Educatie
  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin

Project details

💒 Edukans

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw hulp bij het bedenken van vragen voor onze Basisschooltoets kunnen we zorgen voor meer leads en beter onderwijs voor kinderen en jongeren wereldwijd!
Marinke van der Bend
Geschreven door Marinke van der Bend van Edukans

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De Edukans Basisschooltoets bestaat sinds een aantal jaar: 25 vragen om je basisschoolkennis te toetsen! Met deze campagne haalden we vorig jaar 74.000 (!) leads binnen waarmee we zorgen voor nog beter onderwijs wereldwijd. Voor dit jaar zijn er nieuwe inspirerende vragen voor de toets nodig. De toets gaat live op 19 april! We zouden de vragen graag uiterlijk 31 maart klaar hebben. De vragen van vorig jaar werden iets te moeilijk gevonden, dus ze mogen iets makkelijker dit jaar ;-)

Wat hebben we nodig?

  • Nieuwe inspirerende vragen voor onze Edukans Basisschooltoets 4 per basisschoolvak: rekenen, taal, geschiedenis, biologie en aardrijkskunde.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Globaal idee
  • Doelgroepomschrijving.
  • Voor inspiratie de toets van vorig jaar: https://toets.edukans.nl/basisschooltoets2020

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Edukans
Edukans

De missie van Edukans.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Lees meer

Professionals over Edukans

Tamara 👐 Vragen verzinnen voor Eduschool Basisschooltoets

Tamara
Superfijne samenwerking. Duidelijke instructies en een leuke opdracht . Aantal uren was ook realistisch

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een plezier om te werken met Marinke van het Edukans team, de briefing was duidelijk en de communicatie was efficiënt. Ik ben blij dat ik hen kon helpen bij het realiseren van hun doelen voor een professionele huisstijl.

Christel 👐 Korte animatie

Christel
We vonden het erg leuk om Edukans te helpen met deze animatie. Het project waar de animatie over gaat, gaat ons erg aan het hart. De samenwerking ging vlot en communicatie met Marinke verliep erg fijn!

Aart 👐 Professionele Powerpoint template

Aart
Ik kijk terug op een hele fijne, vlotte samenwerking. Een duidelijke briefing, realistische ureninschatting, fijn contact en heldere feedback. Top dus!

Elzo 👐 Logo

Elzo
Edukans is een interessante opdrachtgever en de samenwerking verliep goed. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het restylen van het logo.

Denise 👐 Research crowdfundingplatforms

Denise
De samenwerking met Edukans was heel prettig, ik heb de opdracht voor Edukans met plezier gedaan.