ceaef5ad-058e-4d2a-ae9b-b57a7a7a84c4

Vertalen van teksten

Organisatie in het kort

Diabetes+

Educatie door peer support is de missing link in de behandeling van type 1 diabetes. Wij zijn de praktijk naast het product en behandeling.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Zet jouw expertise in door onze website (of onderdelen ervan) naar het Engels te vertalen, zodat iedereen die niet vloeiend Nederlands spreekt, toch de middelen kan vinden om hun leven met diabetes type 1 te verbeteren.

Cas de Heus

Cas de Heus

Diabetes+

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Het beste halen uit leven met type 1, dat is de missie van Diabetes+. Een jonge goede doelen stichting over, voor en door mensen met type 1 diabetes. Type 1 kent geen onderscheid, wij ook. Voor expads, vluchtelingen en anderen willen we heel graag onze website vertalen naar het Engels. Help jij en vertaal het naar het Engels? Zo ja, dan is ben je een onwijs plus!

Hier zijn we naar op zoek

  • Het vertalen van bestaande teksten naar het Engels, bijvoorbeeld voor onze website, beleidstuk of nieuwsbrief. Max. 15 pagina's.
  • De vertaalde tekst gecontroleerd op elementen als: spel-, stijl- en grammaticafouten, type- en taalfouten, etc.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die bestaande teksten kan vertalen naar het Engels. Benodigd: sterke beheersing van de Engelse taal C+

✍️ Copywriting
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • De tekst(en) die we graag willen laten vertalen.

Diabetes+
Diabetes+

De missie van Diabetes+.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Berkel en Rodenrijs

Stichting Diabetes+ zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met type 1 diabetes en voor iedereen eromheen. Of je nu partner, ouder, kind, vriend(in), sportmaatje, behandelaar of werkgever bent van iemand met type 1. Of je ermee in aanraking bent óf nog komt. Los van leeftijd, gender, afkomst, behoefte of knowhow. Het beste uit een leven met type 1 halen, dat is onze missie!

Lees meer

Professionals over Diabetes+

Rose 👐 Infographic

c1d630ac-73dd-4cec-b293-6fe414ab2bae
💛
rating-stars

"Cas en zijn organisatie doen echt goed werk. Zij helpen iedereen die te maken heeft met diabetes in het leven. Cas heeft echt een hele positieve persoonlijkheid, en probeert overal het beste uit te halen. Het was een genoegen om hun te kunnen helpen waar nodig was."

Rose