d04474db-8cd4-46d0-b221-33ce2afc30d2

Infographic

Organisatie in het kort

DesignWeek@School

Duurzaamheid is enorm belangrijk, vooral voor de volgende generatie. Daarom geven wij lessen over duurzaamheid, design thinking en technologie aan kinderen en jongeren. Het nieuwe onderwijs dus!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Innovatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw infographic bewijzen we in één oogopslag welke concrete impact we hebben en overtuigen we bestaande én nieuwe donateurs om een bijdrage te leveren aan onze missie voor toekomstgericht onderwijs!

Floor Coonen

Floor Coonen

DesignWeek@School

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben een Theory of Change opgesteld, en houden onze impact kwantitatief en kwalitatief bij. We focussen niet op aantallen, maar op kwaliteit. We krijgen erg positieve reacties van docenten, leerlingen, ouders. Helaas is dit een goed bewaard geheim;). Kun jij ons helpen om onze missie en onze impact in 1 oogopslag inzichtelijk te maken, zodat we nog meer mooie projecten kunnen doen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.
  • Een opgeleverde infographic voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

  • Ervaring met grafisch ontwerp en het creëren van overzichtelijke infographics.
  • Een scherp oog voor detail en een passie voor visuele communicatie.
  • Je vind het leuk mee te denken over de inhoud en het concept van de infographic.
🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Dit hebben we al in huis

  • Doelgroepomschrijving.
  • Theory of change: wat willen we bereiken, welke verandering is nodig bij onze belangrijkste stakeholders, welke activiteiten horen daarbij
  • Overzicht van impact kwantitatief (aantallen & spreiding van projecten, leerlingen/lesuren, thema's) en kwalitatief (quotes, interviews, testimonials)
  • Overzicht van ontwikkelde producten
  • Uitgebreide huisstijl met grafische elementen

DesignWeek@School
DesignWeek@School

De missie van DesignWeek@School.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Vught

We staan voor grote maatschappelijke en duurzame uitdagingen. Technologie speelt hierin een steeds grotere rol. Het onderwijs is hier veelal nog niet op ingericht.

Met onze projecten geeft DW@S scholen een vliegende start op weg naar toekomstgericht onderwijs. Kinderen ontdekken hun creatieve en digitale talenten en ervaren hoe je samen met anderen complexe problemen op kunt lossen.

Lees meer

Professionals over DesignWeek@School

Ellen 👐 HR Coach

💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Floor, omdat zij erg snel en zelfstandig schakelde op dat wat we bespraken in de coachgesprekken. En de oplossingsrichting bleek anders dan Floor in eerste instantie bedacht had. Heel tof om op deze manier mijn bijdrage te hebben kunnen leveren, het gaf mij het gevoel dat ik daadwerkelijk iets leverde waar Floor en de organisatie wat aan hadden. En daarnaast waren het altijd leuke gesprekken door het enthousiasme van Floor."

Ellen