5c1e44ea-0304-4637-a9c6-e66cb634981d
🌱 Ik wil helpen

Flexibele copywriting ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een ervaren copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

De Speeldernis als speelplek en kenniscentrum biedt een gastvrije, ruige natuurspeeltuin waar al spelend geleerd wordt over de natuur, je eigen fysieke mogelijkheden, samenwerken en verbeelden. Onze kracht is dat we iedereen spelenderwijs waardevolle lessen voor een duurzame toekomst meegeven.

 • Sport en recreatie
 • Educatie
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 De Speeldernis

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met geweldige teksten voor onze promotiematerialen kunnen wij kinderen van de bank afhalen en laten ervaren hoe leuk en interessant het is om in de natuur te spelen!
Carolien Ruigrok-Nieuwland
Geschreven door Carolien Ruigrok-Nieuwland van De Speeldernis

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We krijgen een nieuwe huisstijl en ook een informatie folder en andere media. We hebben daarom behoefte aan nieuwe teksten voor verschillende materialen. De informatie folder moet zo enthousiasmerend zijn geschreven dat iedereen extra wordt geprikkeld tijd in onze speelnatuur te komen doorbrengen. Zo kunnen we meer kinderen van de bank afkrijgen en laten bewegen in de natuur! Ben jij een copywriter met ervaring? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
 • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: berichten, marketing materials, uitnodiging, social post etc.
 • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
 • Missie en visie.
 • een narrative
Carolien Ruigrok-Nieuwland
Carolien Ruigrok-Nieuwland Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Speeldernis
De Speeldernis

De missie van De Speeldernis.

🏅Sport en recreatie
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Binnen steden is er steeds minder ruimte om te spelen, stadsjeugd zit meer binnen, beweegt te weinig, maakt onvoldoende gebruik van de creativiteit die ieder kind eigen is en is onbekend met natuur. Spelen in de natuur is gezond, door te spelen in de natuur kom je letterlijk en figuurlijk, lekkerder in je vel te zitten. Je gebruikt je spieren, ontdekt waar je grenzen liggen en leert samenwerken. Natuurspeeltuin de Speeldernis draagt bij aan een duurzame toekomst voor kinderen door een onvergetelijke speel- en leerervaringen in en met de natuur te bieden. Onze kennis over natuur en het natuurlijk en veilig leren spelen dragen we over op de kinderen, volwassenen, onze medewerkers en organisaties.

Lees meer