Webinar

Webinar - Online marketing voor goede doelen

Wie kan je helpen?

Team De Nieuwe Gevers
Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht
denieuwegevers.nl
Team De Nieuwe Gevers

Waar dragen ze aan bij?

Wij bouwen een platform die digitale en creatieve professionals in staat stelt maatschappelijke organisaties te helpen die vooruit willen. De projecten die wij hier plaatsen zijn enkel om samen met onze community nieuwe dingen te maken die goed doelen verder helpen.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Innovatie

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

We zijn opzoek naar een online marketer die nieuwe services met ons wilt testen: kennis en kunde webinars voor goede doelen. We willen samen met jou onze eerste webinar maken over online marketing: wat is online marketing en wat kan het betekenen voor jouw organisatie? Benodigd: aantoonbare ervaring binnen het vakgebied en kan goed presenteren/kennis overbrengen op anderen.

Beschikbaarheid

Max 8 uur voorbereiding (presentatie maken), 1 uur live webinar. Wij hosten de webinar en zorgen voor de goede doelen. Op locatie en/of vanaf huis.

Wij willen het kennisniveau bij goede doelen gaan opschroeven. Iets wat in lijn ligt met onze missie. Het verbinden van mensen, kennis en kunde voor een mooiere wereld.

Project­omschrijving

Wat we gemerkt hebben. 

We merken dat goede doelen niet alles weten van de vakgebieden binnen de digitale en creatieve industrie. Dit is zonde want ze laten hierdoor veel potentie liggen, omdat ze het simpelweg niet kennen.  

Toen dachten we: wat als we goede doelen over de verschillende vakgebieden wat kunnen leren?

We willen daarom hun kennisniveau gaan opschroeven. Iets wat in lijn ligt met onze missie. Het verbinden van mensen, kennis en kunde voor een mooiere wereld.

Wat we er aan willen doen.

We willen webinars gaan aanbieden aan goede doelen. Webinars die ze iets leren over het vakgebied. Kennisoverdracht die ze in laat zien wat er mogelijk is. We hopen ze hiermee te motiveren hun organisatie naar het volgende niveau te tillen, waardoor ze nog meer impact kunnen maken. 

Het doel: van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam.

Aanpak van de webinar.

We willen een 30 - 45 minuten webinar geven met als titel: Wat is online marketing en wat kan het betekenen voor jouw organisatie?

We zijn opzoek naar een online marketeer die het tof vind dit nieuwe concept met ons te ontdekken en te testen:

Team De Nieuwe Gevers
Team De Nieuwe Gevers
Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht
denieuwegevers.nl

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

De projecten die wij hier plaatsen zijn enkel om samen met onze community nieuwe dingen te maken die goed doelen verder helpen.

Wij zijn De Nieuwe Gevers. Een beweging van talentvolle denkers, makers en doeners die geven waar ze goed in zijn. Wij bouwen een platform die digitale en creatieve professionals matchen aan maatschappelijke organisaties die vooruit willen. Sluit je aan op www.denieuwegevers.nl,

Je bent op onze website dus ik denk dat je weet wat wij doen ;)

Waar ze trots op zijn

  • We hebben honderden professionals enthousiast weten te maken hun skills in te zetten voor het goede.
  • We hebben ons platform gelanceerd met 20 inspirerende goede doelen die we gaan helpen met expertise.
  • In onze eerste fase hebben 10 goede doelen 1-op-1 gematched aan professionals, met super mooie resultaten.
  • Er is iets gaande...

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Team De Nieuwe Gevers
Deel op Linkedin