a238a60f-c600-4f1f-abe3-e18e97386282
🌱 Ik wil helpen

Hulp bij het managen van de eerste vrijdag impact borrel van Nederland🌍🔥

Profiel vrijwilliger

Een eventmanager die ons uitvoerend kan helpen bij een nieuwe event dat wij gaan opzetten. Ervaring met: evenementen, projectondersteuning, contacten leggen, overzichtelijke takenlijsten opstellen en wegwerken, planning beheren etc.

Ervaring met:

  • Project Management
  • Events

Organisatie in het kort

De Nieuwe Gevers faciliteert een enorme community van sympathieke (vak)mensen die skills geven aan het goede. Zodat we organisaties, die de wereld mooier maken, helpen om veel meer voor elkaar te krijgen. En daarmee 't goede met z'n allen een duwtje in de juiste richting te geven.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Innovatie

Project details

💒 Team De Nieuwe Gevers

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw ervaring kunnen we ervoor zorgen dat de vrij-im-bo een succes wordt voor zowel de deelnemende creatieven als de maatschappelijke organisaties.
Annabel Pieren
Geschreven door Annabel Pieren van Team De Nieuwe Gevers

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op vrijdag 2 december organiseren we de meest betekenisvolle vrijmibo van Nederland: De Vrijdag Impact Borrel. We nodigen het top-talent van de creatieve industrie uit om met elkaar vette campagnes neer te zetten voor 10 goede doelen uit ons netwerk. We zoeken een ervaren project-/eventmanager die het leuk vindt om de vrij-im-bo tot een succes te maken en Annabel te ondersteunen bij het managen.

Over het event:
- Vrijdag 2 december
- 19-23u
- In Amsterdam

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele ondersteuning bij een event dat ik ga starten.
  • Uitvoerend hulp bij bijvoorbeeld: contacten benaderen, takenlijsten opstellen/ uitvoeren, planning & advies

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.
  • We hebben een datum, gastenlijst, organisaties benaderd en een globaal idee van de invulling van het event. Maar we zijn nog op zoek naar een locatie en sponsoren (drank/borrel).

Waarom is dit project van waarde?

Ik (Annabel, marketeer bij De Nieuwe Gevers) zoek iemand die ervaring heeft met het managen van events of grote projecten. Omdat we 3 weken hebben voor het moment supreme, doe ik bij deze een oproep voor een event maatje. Iemand die weet wat er bij zo'n event voor ca. 60 man komt kijken, me kan challengen, helpt met het vinden van sponsoren en het bedenken/uitrollen van de avond zelf.

Annabel Pieren
Annabel Pieren Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Team De Nieuwe Gevers
Team De Nieuwe Gevers

De missie van Team De Nieuwe Gevers.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Je bent op onze website dus ik denk dat je weet wat wij doen ;). Maar just to be sure, wij willen betekenisvolle matches creëren door goede doelen te koppelen aan professionals die impact willen maken met hun skills. Veel maatschappelijke organisaties hebben namelijk niet het geld, de tijd of de kennis in huis om op een duurzame manier te kunnen groeien. En aan de andere kant zijn steeds meer mensen op zoek naar maatschappelijke zingeving. Win win dus!

Lees meer

Professionals over Team De Nieuwe Gevers

Joep 👐 Video's voor landelijke campagne

Joep
De samenwerking met De nieuwe gevers verliep erg fijn. De sfeer was productief maar ook gezellig. Iedereen kan ik het aanraden!

Jos 👐 Website inrichten voor landelijke campagne

Jos
Wat een enthousiasme! Het was kort en hevig maar erg leuk om te doen!

Martine 👐 SEO activiteiten audit

Martine
Fijne, enthousiaste mensen om mee samen te werken!

Maartje 👐 Influencer manager voor landelijke campagne

Maartje
Het team van de nieuwe gevers is heel erg fijn om mee te werken. Binnen no time hebben ze prachtige dingen neergezet. De communicatie was duidelijk en snel. Helaas heb ik minder kunnen bijdragen dan vooraf bedacht vanwege omstandigheden, maar in de toekomst draag ik graag weer bij als ze iets gaan opzetten!