Pascal Debrunner B Zymn E R4 Unsplash

Portret fotoshoot

Organisatie in het kort

De Nationale Week Zonder Vlees

De Week Zonder Vlees is een jaarlijks terugkerende campagne die heel Nederland laat zien hoe gemakkelijk en lekker geen vlees eten is. Samen vinden wij dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten wij willen we een flexitarisch eetpatroon!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met deze portretten geven we de NWZV een herkenbaar gezicht en kunnen we heel Nederland inspireren en activeren om mee te doen, op weg naar een duurzaam eetpatroon in Nederland.

Nina de Graaf

Nina de Graaf

De Nationale Week Zonder Vlees

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We willen met de Nationale Week Zonder Vlees in 2022 een mediacampagne opzetten met onze eigen deelnemers. Hiervoor willen we 5 'helden' (mensen die deelnemen aan de NWZV en die wij scouten) portretteren. De foto's worden in NWZV-stijl op abri's, in ons magazine en op de website afgebeeld. Wij zijn hiervoor op zoek naar een fotograaf die, in samenwerking met een designer die de abri gaat maken, ons hierbij kan helpen. Zelf hebben we namelijk geen apparatuur.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een portret fotoshoot van 5 personen (bijvoorbeeld van een evenement of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur, ervaring met mediacampagnes en de beschikbaarheid om in december voor te bereiden en in januari uit te voeren.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • De 5 'helden' scouten en selecteren wij zelf.

De Nationale Week Zonder Vlees
De Nationale Week Zonder Vlees

De missie van De Nationale Week Zonder Vlees.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De Nationale Week Zonder Vlees is een stichting die consumenten op een concrete manier bewust wil maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk dit eigenlijk kan zijn. Wij geloven dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is en promoten daarom een meer flexitarisch eetpatroon, waarin vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten.

Lees meer

Professionals over De Nationale Week Zonder Vlees

Marissa 👐 Ondersteuning bij kwantitatief onderzoek

cc8e6fdd-17b0-4282-a72c-0c123272cafd
💛
rating-stars

"Het was heel fijn samenwerken; Isabel communiceert duidelijk, snel en denkt goed mee. Mijn input werd gewaardeerd. Zeker een aanrader om met Week Zonder Vlees samen te werken!"

Marissa