fe4a4683-4b0d-47e9-915c-9a24ecaeea58

Animatie

Organisatie in het kort

De Luisterlijn

We zijn er dag en nacht voor iedereen met een luisterend oor via telefoon, e-mail of chat, altijd anoniem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

"Het werk bij de Luisterlijn bestaat uit het bieden van een luisterend oor en een goed gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Het bieden van echte aandacht van mens tot mens. Door oprechte interesse te tonen in een ander, geen oordelen uit te spreken."

Wendy Lambers

Wendy Lambers

De Luisterlijn

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Met deze animatie willen we de verwachting voor de gesprekspartner (en vrijwilligers) duidelijk maken. Hierdoor kunnen we misbruik van de lijn (telefoon, chat en mail) mogelijk verminderen en kunnen we uitleggen wat we toestaan. Het geeft een beeld aan hulpvragers wat zij kunnen verwachten. En wat is beter dan woorden? Juist ja, jouw duidelijke animatie!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk, opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • De animatie legt op een positieve manier uit hoe de Luisterlijn werkt, a.d.h.v. huisregels (staan nog niet online): hoe gaan we met elkaar om & wat bieden we jou.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

  • Jouw taak is om een boeiend verhaal om te zetten in visueel aantrekkelijke animaties die onze organisaties ondersteunen.
  • Als je ook conceptueel kunt meedenken, help je ons om onze boodschap nog beter te maken.
  • Je hebt een passie voor storytelling en wil jouw ervaring als animator inzetten.
🎞 Animatie

Dit hebben we al in huis

  • Globale content/storyline voor de animatie.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes, iconen).
  • Doelgroepomschrijving.
  • Beschrijving huisregels (aandachtspunten die in de video moeten terugkomen).
  • Beeldmateriaal.

De Luisterlijn
De Luisterlijn

De missie van De Luisterlijn.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

De Luisterlijn streeft naar een samenleving waarin écht luisteren naar elkaar met aandacht en zonder oordeel, vanzelfsprekend is. Wij, onze 1.500 vrijwilligers, zijn er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor om zorgen, pijn, verdriet, angst etc (even) het hoofd te bieden. Dat doen we anoniem.

Lees meer